כרישה מטוגנת ופטריות עשויות להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. אם יש לך רסק עגבניות, כרישה, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו כרישה מטוגנת ופטריות, קליבוט פסיפי מטוגן עם כרישה, פטריות וצדפות, ו הליבוט מטוגן עם כרישה, פטריות, צדפות ומולים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר שורשים, עלים חיצוניים, וצמרות כרישה, עוזב 6 אינץ ' של כל כרישה.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים כל באלכסון לשלישים, ולאחר מכן באלכסון במחצית כדי ליצור 6 חתיכות משולשות. לשטוף מתחת למים קרים; לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים מרק בשר בקר, רסק עגבניות, מלח, טימין ופלפל בקערה, ומערבבים עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
4
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים כרישה ופטריות, ומטוגנים 6 דקות או עד שהירקות משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
6
להוסיף תערובת מרק. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד כרישה הם מכרז. לחשוף, ומבשלים 7 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב מדי פעם.