קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות36
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

כרמל-קשיו שוקולד מריר צ'יפס

כרמל-קשיו שוקולד מריר צ'יפס
צ'יפס שוקולד מריר קרמל-קשיו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 406 קלוריות. מתכון זה משמש 36. מתכון זה מ טעם הבית דורש שוקולד צ'יפס, תוספת סוכר, חמאה וחלב חמאה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך נהדר מרהיב ציון של 22%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגיות קשיו קרמל שוקולד מריר, קשיו ורוד-קרמל קוקוס וכדורי פופקורן שוקולד מריר, ו פודינג קשיו שוקולד מריר עם קראנץ ' קשיו מסוכרים.

הוראות

1
מניחים קשיו וסוכרים במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד שאגוזים קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
בקערה גדולה מקציפים חמאה ודולצ 'ה דה לצ' ה עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים ביצים, חלב וניל.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שלב תערובת אפייה ותערובת קשיו; מוסיפים בהדרגה לתערובת החמאה ומערבבים היטב. מערבבים פנימה שוקולד צ ' יפס (הבצק יהיה דביק).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קשיוקשיו
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
זרוק בצק ב - 1/4 כוסות 4 אינץ'. מלבד על נייר אפייה מרופד בנייר אפייה. מצפים את תחתית הכוס בתרסיס בישול ואז טובלים בסוכר נוסף. משטחים עוגיות עם זכוכית מוכנה ל 2-1 / 2 אינץ'. מעגלים, חוזרים בסוכר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים בחום של 325 למשך 15-18 דקות או עד שהקצוות מתחילים להשחים. מצננים 3 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.