קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

מלח ופלפל צלעות חילוף עם רומסקו

מלח ופלפל צלעות חילוף עם רומסקו
מלח ופלפל צלעות חילוף עם רומסקו הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 56% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 108 גרם חלבון, 82 גרם שומן, ובסך הכל של 1262 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם חומץ שרי, לימונים, פפריקה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מתוק פיתוי צלעות: תמרינדי-מזוגג חילוף צלעות, צלעות חילוף, ו אבא של צלעות.

הוראות

1
לצלעות: חממו את התנור ל -250 מעלות צלזיוס והתחילו קודם את הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים יחד את המלח, הפלפל והפפריקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
הסר את הממברנה הדקה מצד העצם של הצלעות וזורק. מפזרים קלות את התיבול על שני צידי הצלעות ואז מניחים את המתלים, בצד הצלעות כלפי מטה על מגש אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מכניסים לתנור ואופים עד שלצלעות יש קרום נחמד (המכונה גם "קליפה") מבחוץ והבשר יתרחק מהעצם, 3 1/2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בינתיים מכינים את רוטב הרומסקו: מניחים סיר גדול על אש בינונית ומצפים בכמות נדיבה של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את קוביות הלחם וטוסטים עד להזהבה, 6 עד 7 דקות. מתבלים במעט מלח וזורקים את קוביות הלחם בזמן שהם מבשלים כך שהם משחימים באופן שווה בכל רחבי. בסיום מוציאים מהתבנית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את רסיסי השקדים לתבנית היבשה וטוסטים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד. מצפים את התבנית בשמן זית נוסף ומוסיפים את השום ומקפיצים עד לריחני, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את הפלפלים האדומים הסחוטים ומקפיצים במשך 2 עד 3 דקות. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות. מתבלים בעוד מלח ופלפל הקאיין. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שהנוזל הצטמצם מעט, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
11
למעבד מזון מוסיפים את השקדים ותערובת העגבניות והפלפלים. דופק עד קצוץ היטב, ולאחר מכן מוסיפים את קוביות הלחם וממשיכים לעבד.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
( 23)( 23)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
12
מוסיפים את חומץ השרי ובזמן שהמעבד פועל מזלפים פנימה 1/2 כוס שמן זית. ממשיכים להתמזג עד שהרוטב מתחלב. טועמים את הרוטב ומתבלים שוב במלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
13
מוציאים את הצלעות מהתנור, ובעודם חמים, סוחטים מעט מיץ ליים טרי על כל המתלים. הצלעות יספגו את מיץ הליים וזה ישלים את הצלעות העשירות והשומניות בצורה מושלמת.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
צלעות חילוףצלעות חילוף
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
חותכים את הצלעות בכל עצם שנייה ומגישים עם רוטב הרומסקו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

טמפרניו, אלברינו וגרנאש הם אפשרויות נהדרות עבור ספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא טמפרניו פבליסט. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
טמפרניו פבליסט
טמפרניו פבליסט
עמוס אוכמניות, דומדמניות שחורות ושוקולד מריר. ליין תחושת פה קטיפתית עם גימור מתמשך וחם ומספק.