עוגת גבינה קרמל ותפוח
מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 415 קלוריות. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.44 דולר למנה. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם סוכר חום, גבינת שמנת, תפוחי טארט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו קרמל תפוח חמאה עוגת גבינה לטבול עבור # יום ראשוןסופר סתיו אפל המפלגה, עוגת גבינה תפוחים קרמל, ו עוגת גבינה תפוחים קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה שלבו את הפירורים, האגוזים, הסוכר החום והחמאה. לחץ על החלק התחתון ומעלה על דפנות 9 אינץ'. תבנית קפיצית מצופה בתרסיס בישול.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים 350; במשך 8-10 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
במחבת טפלון קטנה המצופה בתרסיס בישול, מבשלים תפוחים על אש בינונית במשך 6-8 דקות או עד שהם רכים. מערבבים פנימה קינמון ואגוז מוסקט; מניחים בצד.
בקערה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה.
מוסיפים תחליף ביצה ושמנת חמוצה רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה תערובת תפוחים ואגוזי מלך.
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 45-55 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. כבה את התנור; השאר עוגת גבינה בתנור עם דלת פתוחה למשך 30 דקות.
מוציאים מהתנור. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר. מגניב 1 שעה יותר. מקררים לילה.
הסר את דפנות התבנית. לפני ההגשה, טפטוף עם ציפוי קרמל. מקררים שאריות.