כתום-אניס Bizcochitos
אורנג'- אניס Bizcochitos עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 84 . מנה אחת מכילה 41 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לכם קיצור ירקות מוצק, מיץ תפוזים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כתום Bizcochitos, מלון ולאסי כתום עם אניס, ו קומפוט כתום דם עם כוכב אניס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות בינונית, לנצח קיצור 3/4 כוס סוכר עד חלקה.
מוסיפים ביצה, קליפת תפוז, ומיץ תפוזים ומכים רק עד בשילוב.
בקערה בינונית מערבבים 2 1/2 כוסות קמח, זרעי אניס, אבקת אפייה ומלח.
להוסיף תערובת קיצור, מערבבים לערבב, ואז להכות עד מעורבב היטב. מחלקים את הבצק לחצי ומשטחים כל חצי לדיסק. לעטוף כל דיסק בחוזקה לעטוף פלסטיק להקפיא עד המשרד, על 30 דקות.
לפתוח בצק. על משטח מקומח קלות, עם מערוך מקומח, לגלגל דיסק אחד בכל פעם לבערך 1/8 אינץ'. עם חותכי עוגיות משוריינות, לחתוך בצק לצורות ולמקם על 1 אינץ 'בנפרד על גיליונות אפייה חמאה 12 על ידי 15 אינץ'. לאסוף בצק עודף לתוך כדור, reroll, לגזור עוגיות שנותרו.
בקערה קטנה, מערבבים נשאר 1/4 כוס סוכר והקינמון.
מפזרים על 1/8 כפית של התערובת על כל עוגייה; לשמור כל סוכר קינמון שנותר לשימושים אחרים.
אופים עוגיות בתנור רגיל או הסעה 350 רק עד הקצוות הם זהובים, 10 עד 12 דקות; אם אפיית שני גיליונות בבת אחת בתנור אחד, לעבור את עמדותיהם באמצע הדרך באמצעות אפייה.
תן לעוגיות להתקרר על הסדינים במשך 5 דקות, ולאחר מכן השתמש במרית רחבה כדי להעביר למדפים כדי להתקרר לחלוטין.