קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות2
מגזין

כתום כתום

כתום כתום
כתום כתום יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם קליפת תפוז, תמצית ונילן, קישוטים: פטל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת בגידה}, אורנג'קרם ברולה, ו כתום מריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב תחילה 6 מרכיבים, תוך ערבוב עם מטרפה תיל עד שהסוכר מתמוסס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
2
יוצקים את התערובת באופן שווה לתוך 5 (5-איקס 1 אינץ') כלי אפייה בודדים עגולים; מניחים כלים בתבנית צלייה גדולה או בתבנית ג 'לירול בגודל 15 - איקס 10 - איקס 1 אינץ'. הכן אמבט מים בגודל 1/2 אינץ ' (ראה יסודות ברל להלן).
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
אופים ב 275 במשך שעה 1 או עד כמעט להגדיר. פודינג מגניב במים במחבת על רשת.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
4
מוציאים מהתבנית; מכסים ומעבירים למקרר 8 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מפזרים כ -1 1/2 כפות סוכר חום באופן שווה על כל פודינג; מניחים פודינג בתבנית ג ' לירול.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
לצלות 5 סנטימטרים מהחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) עד סוכר חום נמס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
תן לעמוד 5 דקות כדי לאפשר סוכר להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
8
מקשטים, אם רוצים.
9
הערה: זמן האפייה מיועד למנות אפייה בודדות עגולות בגודל 5 אינץ'. ככלל, כדי להשתמש בכוסות רפרפת 4 -, 6-או 8 אונקיות, אופים 15 עד 20 דקות נוספות. לאחר סיום הקרמה ברל, המרכז עדיין יהיה מעט נוזלי וסכין לא תצא נקייה. התשואה תשתנה עם מנות בגודל שונה: לכוסות 4 אונקיות תקבלו 10 מנות, לכוסות 6 אונקיות תקבלו 7 מנות, ולכוסות 8 אונקיות תקבלו 4 מנות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
1
אל תיבהל כשאתה רואה את המונח אמבט מים. אמבט מים הוא פשוט מחבת צלייה או מחבת ג ' לירול מלאה במים. המים יוצרים כרית מחום התנור, ומאפשרים לאפודים לאפות לאט מבלי להתכרבל.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
2
אל תשרוף את עצמך. לפני שמוציאים את אמבט המים מהתנור, הוציאו חלק מהמים בעזרת נורת צולה או מצקת בעלת ידית ארוכה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
תנורתנור
3
כשאתה צולה את הסוכר החום, קבל את הקרמה ברלס קרוב ככל האפשר לגוף החימום. לשם כך, הניחו תבנית צלייה הפוכה על המדף העליון של התנור; ואז הניחו את הקרמה ברלס על תבנית אפייה על גבי תבנית הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
4
אלטרנטיבה הרפתקנית לצלייה היא לפיד ריתוך. אורחי ארוחת הערב שלך יחשבו שהשתגעת, אבל הלפיד נותן את הקרום הזגוגי האולטימטיבי. הצתה היא שיטת הבחירה של השף המקצועי.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
1
מניחים את הפודינג בתבנית צלייה מלאה בקרח, ואז צולים אותם. הקרח שומר על קר קר בזמן שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
2
אתה יכול לאפות את הקרמה ברלס מבעוד מועד, אך המתן עד מספר דקות בלבד לפני ההגשה כדי לקרמל את הסוכר. הסוכר המקורמל יתחיל לנזול אם הרפידות יושבות יותר משעה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
גילינו שמותג קריסטלים של דיקסי סוכר חום עובד הכי טוב עבור קרם ברלס. הוא מתקרמל באופן שווה לחום זהוב מושלם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
4
אל תבזבזו את כספכם על סלמנדרות הנמכרות בקטלוגים גורמה ומשמשות לקרמל את צמרת קרמה ברלס. הם עובדים כמו מיתוג מגהצים כדי להמיס את הסוכר החום. כאשר ניסינו אחד, אנחנו בסופו של דבר עם שרוף-לא מקורמל-סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סוכרסוכר