כתום כתום
כתום כתום יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם קליפת תפוז, תמצית ונילן, קישוטים: פטל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת בגידה}, אורנג'קרם ברולה, ו כתום מריר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב תחילה 6 מרכיבים, תוך ערבוב עם מטרפה תיל עד שהסוכר מתמוסס והתערובת חלקה.
יוצקים את התערובת באופן שווה לתוך 5 (5-איקס 1 אינץ') כלי אפייה בודדים עגולים; מניחים כלים בתבנית צלייה גדולה או בתבנית ג 'לירול בגודל 15 - איקס 10 - איקס 1 אינץ'. הכן אמבט מים בגודל 1/2 אינץ ' (ראה יסודות ברל להלן).
אופים ב 275 במשך שעה 1 או עד כמעט להגדיר. פודינג מגניב במים במחבת על רשת.
מוציאים מהתבנית; מכסים ומעבירים למקרר 8 שעות או לילה.
מפזרים כ -1 1/2 כפות סוכר חום באופן שווה על כל פודינג; מניחים פודינג בתבנית ג ' לירול.
לצלות 5 סנטימטרים מהחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) עד סוכר חום נמס.
תן לעמוד 5 דקות כדי לאפשר סוכר להקשיח.
הערה: זמן האפייה מיועד למנות אפייה בודדות עגולות בגודל 5 אינץ'. ככלל, כדי להשתמש בכוסות רפרפת 4 -, 6-או 8 אונקיות, אופים 15 עד 20 דקות נוספות. לאחר סיום הקרמה ברל, המרכז עדיין יהיה מעט נוזלי וסכין לא תצא נקייה. התשואה תשתנה עם מנות בגודל שונה: לכוסות 4 אונקיות תקבלו 10 מנות, לכוסות 6 אונקיות תקבלו 7 מנות, ולכוסות 8 אונקיות תקבלו 4 מנות.
אל תיבהל כשאתה רואה את המונח אמבט מים. אמבט מים הוא פשוט מחבת צלייה או מחבת ג ' לירול מלאה במים. המים יוצרים כרית מחום התנור, ומאפשרים לאפודים לאפות לאט מבלי להתכרבל.
אל תשרוף את עצמך. לפני שמוציאים את אמבט המים מהתנור, הוציאו חלק מהמים בעזרת נורת צולה או מצקת בעלת ידית ארוכה.
כשאתה צולה את הסוכר החום, קבל את הקרמה ברלס קרוב ככל האפשר לגוף החימום. לשם כך, הניחו תבנית צלייה הפוכה על המדף העליון של התנור; ואז הניחו את הקרמה ברלס על תבנית אפייה על גבי תבנית הצלייה.
אלטרנטיבה הרפתקנית לצלייה היא לפיד ריתוך. אורחי ארוחת הערב שלך יחשבו שהשתגעת, אבל הלפיד נותן את הקרום הזגוגי האולטימטיבי. הצתה היא שיטת הבחירה של השף המקצועי.
מניחים את הפודינג בתבנית צלייה מלאה בקרח, ואז צולים אותם. הקרח שומר על קר קר בזמן שהסוכר נמס.
אתה יכול לאפות את הקרמה ברלס מבעוד מועד, אך המתן עד מספר דקות בלבד לפני ההגשה כדי לקרמל את הסוכר. הסוכר המקורמל יתחיל לנזול אם הרפידות יושבות יותר משעה.
גילינו שמותג קריסטלים של דיקסי סוכר חום עובד הכי טוב עבור קרם ברלס. הוא מתקרמל באופן שווה לחום זהוב מושלם.
אל תבזבזו את כספכם על סלמנדרות הנמכרות בקטלוגים גורמה ומשמשות לקרמל את צמרת קרמה ברלס. הם עובדים כמו מיתוג מגהצים כדי להמיס את הסוכר החום. כאשר ניסינו אחד, אנחנו בסופו של דבר עם שרוף-לא מקורמל-סוכר.