קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות10
ציון בריאות60
מגזין

כתף חזיר ממולא משמש עם זיגוג סויה-דבש

כתף חזיר ממולא משמש עם זיגוג סויה-דבש
אם יש לך רוטב סויה, פלפל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו כתף חזיר ממולא משמש עם זיגוג סויה-דבש, בשר חזיר ממולא מרווה טנדרלוין עם זיגוג דבש-חרדל, ו כתף חזיר צלויה דבש-סויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 27
2
בסיר קטן, מכסים את שיני השום במים ומביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים על חום נמוך בינוני עד השום הוא בקושי רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
ניקוז.
4
בינתיים, בקערה, לכסות את משמשים מיובשים עם מים חמים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
ניקוז.
6
פתח את צלי החזיר, חיתוך את המיתרים במידת הצורך, ולהגדיר אותו על משטח עבודה, צד שומן למטה. מתבלים את החלק הפנימי של הצלי במלח, פלפל שחור ופלפל אדום מרוסק. מסדרים את שיני השום ואת משמשים מיובשים במרכז הצלי.
מרכיבים שתצטרך
7
מגלגלים את הצלי ועניבה במרווחים של 1 אינץ ' עם חוט מטבח. מתבלים את החלק החיצוני של הצלי במלח, פלפל שחור ופלפל אדום מרוסק ומניחים אותו במחבת צלייה, צד שמן למעלה. צולים את החזיר במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
8
בקערה קטנה, לשלב את המירין עם רוטב סויה, דבש, חרדל ושמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
9
מברשת את החזיר עם חצי זיגוג צלוי במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מברישים את החזיר שוב עם זיגוג הנותרים צלוי במשך כ 10 דקות יותר, עד החזיר הוא לכה יפה מדחום מיד לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הקופות צלוי 165 עד 17
מרכיבים שתצטרך
11
להעביר את החזיר ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 15 דקות. מערבבים 1/4 כוס מים לתוך מיצי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
12
יוצקים את המיצים לסיר קטן ומצקת את השומן. לכסות את המיצים ולשמור חם.
13
להשליך את החוט ולחרוט את הצלי לפרוסות עבות.
14
מגישים את החזיר, מעבירים את מיצי המחבת ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך