כתף חזיר צלויה סיידר עם בצל מקורמל
כתף חזיר צלויה סיידר עם בצל מקורמל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 306 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 296 אוהדים. לך לחנות ותביא סיידר תפוחים לא מסונן, חצי כתף חזיר, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו כתף חזיר צלויה סיידר עם בצל קרמל ותפוח Co, כתף חזיר צלויה סיידר עם בצל קרמל וקונפי תפוח, ו כתף חזיר מטוגנת בסיידר (מתכונים דומים).
הוראות
ציון שומן וכל עור על חזיר בתבנית crosshatch. הפוך חריצים בכל רחבי בשר עם סכין חדה קטנה ולהכניס רסיס שום בכל חריץ. לטפוח חזיר יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
שמן חום בסיר כבד 4-5 ליטר ovenproof מעל חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן, ואז בשר חום מכל הצדדים, מפנה מדי פעם בעזרת מלקחיים ומזלג גילוף, כ 8 דקות.
מוסיפים בצל לסיר וסוט מעל חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך ומתחיל להפוך זהב, על 5 דקות.
מוסיפים 3/4 כפית מלח ומטגנים, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם זהובים caramelized, 8 עד 10 דקות יותר.
מערבבים סיידר ולהחזיר חזיר לסיר.
מכסים את הסיר עם מכסה הדוק ובשר חזיר צלוי באמצע התנור עד רך מאוד, 2 1/2 עד 3 שעות.
מעבירים חזיר לצלחת הגשה בעזרת מלקחיים ומזלג גילוף. מרתיחים מיצי בישול עם בצל עד התערובת מצטמצמת על 2 כוסות, 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן מתבלים עם מלח ופלפל ומגישים עם חזיר.
* חזיר יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב, חשוף, ואז רגוע, מכוסה. לחמם בנוזל, מכוסה, ב 325°f 1 שעה.