כתף טלה צלויה איטית עם פסטו בטעם שקדים-מנטה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? כתף טלה קלויה איטית עם פסטו שקדים מנטה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 546 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שן שום, עלי נענע, שקדים חתוכים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השקדים רסיסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד Ganache אבוקדו כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: כתף טלה צלויה איטית עם פסטו בטעם שקדים-מנטה, כתף מבושלת איטית של מתכון כבש (עם ירקות קלויים), ו רגל טלה צלויה עם פסטו נענע שקדים.
הוראות
מתבלים את הצלי הטלה בנדיבות עם מלח ופלפל, עוטפים בניילון ומקררים בין לילה. הביאו את הצלי לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
במעבד מזון, דופק את השקדים עם השום עד קצוץ דק.
מוסיפים את עלי הנענע, הגבינה ואת כוס השמן 3/4 ומעבדים עד לקבלת חלקה. מתבלים את הפסטו במלח.
במחבת גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את הצלי ומבשלים על חום גבוה, מסתובבים, עד השחמה בכל רחבי, על 10 דקות.
מעבירים את הצלי למחבת צלייה גדולה ומפיצים חצי מפסטו מעליהם. מכסים בחוזקה בנייר כסף וצולים במשך כ 2 שעות, עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז כל רשם צלי 17
הסר את נייר הכסף, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 425 וצולים במשך 30 דקות יותר, עד השחמה על גבי.
להעביר את הטלה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות.
הסר את המיתרים לגלף כל צלי לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מגישים עם פסטו הנותרים פלחי לימון.