לא הרבה-אשם שוקולד מנטה חלב קרח
לא הרבה-אשמה שוקולד מנטה חלב קרח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המשקאות שלך. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם עלי נענע, יוגורט דל שומן, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. נסו עוגת שוקולד ללא אשמה, פטריות שוקולד בחינם אשמה, ו פנקייק השוקולד הטוב ביותר אי פעם! - לגמרי ללא אשמה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 2-3 ליטר מעל חום גבוה, להביא חלב ונענע רק לרתיחה.
הסר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד 20 דקות.
בינתיים, בקערה, לערבב סוכר קורנפלור.
יוצקים תערובת חלב דרך מסננת בסדר לתוך קערה אחרת; להשליך מנטה.
להקציף על 1/4 של חלב מנטה לתוך תערובת חלמון ביצה.
מוסיפים קקאו ומקציפים עד מעורבב; יוצקים בחזרה למחבת.
להחזיר מחבת לחום בינוני ומערבבים עם מקצף עד שהתערובת מתחילה לבעבע, 2 עד 4 דקות.
הסר תערובת קקאו מחום ויוצקים לקערה. מערבבים ביוגורט. כיסוי פני השטח של תערובת עם פלסטיק לעטוף וצינה עד קר, לפחות 2 שעות או עד 1 יום.
יוצקים תערובת קרה לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן. באמצע ההקפאה, מוסיפים שוקולד קצוץ; ממשיכים לקפוא עד שחלב הקרח חזק מספיק כדי להתרומם וקשה לסובב את דאשר.
לשרת, או לכסות להקפיא עד 3 ימים. אם עושים קדימה, לתת את הקינוח לרכך במקרר כ -30 דקות לפני ההגשה.