לא לאפות עוגת גבינה ללא סוכר
. וזה די גרוע. נסו לא לאפות עוגת גבינה ללא סוכר, לא לאפות עוגת גזר גרנולה עקיצות {סוכר נמוך & ללא גלוטן}, ו לא לאפות חמאת בוטנים & ג'לי טארט (ללא גלוטן, דגנים ללא, סוכר מזוקק ללא + טבעוני) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בקערה בינונית, לשלב פירורי קרקר גרהם, חמאה וקינמון.
מערבבים היטב ולחץ לתוך החלק התחתון של מחבת מרובע 9 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 8 עד 10 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
ממיסים ג ' לטין לימון במים רותחים.
תן מגניב עד מעובה, אבל לא להגדיר. בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וניל עד חלקה. תערובת בג ' לטין לימון. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מפזרים למעלה עם פירורי קרקר גרהם. מקררים בלילה.