קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות26
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

לאכול במשך שמונה דולרים: ספגטי ברוטב אפונה שמנת עם פרושוטו Crisped

לאכול במשך שמונה דולרים: ספגטי ברוטב אפונה שמנת עם פרושוטו Crisped
גשו לסופר וקנו ספגטי, קצפת, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לאכול בשמונה דולרים: ספגטי All ' Aglio E Olio עם ירקות קיץ במרינדה, לאכול בשמונה דולרים: כרוב שמנת ותפוחי אדמה, ו ספגטי זוקיני, פרושוטו פריך וכרובית קלויה ברוטב לימון ופרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים ספגטי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך כמעט אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת בינונית על אש נמוכה בעדינות להזיע שאלוט עד שקוף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את האפונה הקפואה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהאפונה מתרככת וירוקה בעוצמה, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
להעביר את התוכן של המחבת לבלנדר או מעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים שמנת ופרה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
6
מניחים מסננת על סיר קטן.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
יוצקים את פירה אפונה לתוך המסננת, דוחף אותו דרך עם מרית גומי או כף עץ. להשליך מוצקים. מעל להבה נמוכה, לחמם את פירה דרך.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
הסר מן החום ואת העונה היטב עם מלח ופלפל טחון טרי. אופציונלי: קמצוץ של אגוז מוסקט הקרקע ידגיש את המתיקות של האפונה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
זרוק את הספגטי המבושל לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מבושלספגטי מבושל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
מגישים עם פרושוטו crisped, 1-2 פרוסות לאדם. הפרושוטו יכול גם להיות מתפורר לרסיסים קטנים ומפוזר על הספגטי.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
Crisped Prosciutto
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
12
מחממים תנור ל 400ºF. מסדרים פרושוטו פרוסות על תבנית אפייה ואופים במשך 8-10 דקות, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)