לאכול במשך שמונה דולרים: ספגטי ברוטב אפונה שמנת עם פרושוטו Crisped
גשו לסופר וקנו ספגטי, קצפת, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לאכול בשמונה דולרים: ספגטי All ' Aglio E Olio עם ירקות קיץ במרינדה, לאכול בשמונה דולרים: כרוב שמנת ותפוחי אדמה, ו ספגטי זוקיני, פרושוטו פריך וכרובית קלויה ברוטב לימון ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ספגטי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך כמעט אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת בינונית על אש נמוכה בעדינות להזיע שאלוט עד שקוף, על 2 דקות.
מוסיפים את האפונה הקפואה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהאפונה מתרככת וירוקה בעוצמה, 2 דקות.
להעביר את התוכן של המחבת לבלנדר או מעבד מזון.
מוסיפים שמנת ופרה עד חלקה.
יוצקים את פירה אפונה לתוך המסננת, דוחף אותו דרך עם מרית גומי או כף עץ. להשליך מוצקים. מעל להבה נמוכה, לחמם את פירה דרך.
הסר מן החום ואת העונה היטב עם מלח ופלפל טחון טרי. אופציונלי: קמצוץ של אגוז מוסקט הקרקע ידגיש את המתיקות של האפונה.
זרוק את הספגטי המבושל לרוטב.
מגישים עם פרושוטו crisped, 1-2 פרוסות לאדם. הפרושוטו יכול גם להיות מתפורר לרסיסים קטנים ומפוזר על הספגטי.
מחממים תנור ל 400ºF. מסדרים פרושוטו פרוסות על תבנית אפייה ואופים במשך 8-10 דקות, עד פריך.