לאכול במשך שמונה דולרים: תפוחי אדמה מתוקים פעמיים אפוי
גשו לסופר וקנו חמאה, אגוז מוסקט, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לאכול במשך שמונה דולרים: פעמיים אפוי תפוחי אדמה וכרובית Vinai, לאכול בשמונה דולרים: עוף צלוי צ'ילי ובטטות, ו לאכול בשמונה דולרים: כרוב שמנת ותפוחי אדמה.
הוראות
קו הרצפה של תנור עם רדיד אלומיניום, מחממים תנור ל 204°, ולהגדיר את המתלה למצב בינוני. לשטוף בטטות היטב. לתקוע ב 3 מקומות כל באמצעות שיפוד או סכין.
מניחים ישירות על מתלה תנור צלי עד סכין מוכנס תפוחי אדמה לא מראה התנגדות, 30 עד 45 דקות.
הסר תפוחי אדמה למתלה קירור להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
חותכים כל תפוח אדמה במחצית לאורכו ולהשתמש סכין קיצוץ לחתוך את הבשר, משאיר על שכבה 1/4 על עורות. לגרוף את בשר בטטה לקערה.
מפזרים עורות ובשר שנותר עם 1/2 כפית מלח.
מוסיפים 1 1/2 כוסות גבינה, חמאה, שמנת חמוצה, אגוז מוסקט, פלפל, ו 1/2 כפית מלח כדי גורף בשר מחית לשלב.
מניחים תפוחי אדמה גורפים החוצה על גיליון אפייה rimmed. שים רבע מלית בכל חצי תפוח אדמה העליון באופן שווה עם שאריות גבינה. החזירו את התנור ואפו עד שהגבינה נמסה ותפוחי האדמה חמים, בערך 10 דקות יותר.
מעבירים לצלחת ומגישים מיד.