אם יש לכם חומץ יין, רשימת קניות: סטייק קולב, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו רוטב סטייק קל עם סטייק צרוב מתלה, סטייק קולב עם שאלוט, ו שישה ספייס קולב סטייק (מתכונים דומים).
הוראות
1
עד יום אחד אבל לפחות 4 שעות מראש, להשרות את הסטייק בשמן, חומץ, מלח ופלפל. הרבה אנשים אוהבים לעשות את זה בשקית ניילון ניתנת לסגירה, אבל אני קמצן עם שקיות ולכן להשתמש בצלחת במקום. תשאיר את סטייק הציפוי במקרר ותהפוך אותו מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מחממים את broiler ולהכין מתלה רק כמה סנטימטרים ממקור החום. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום. החזק את הסטייק מעל צלחת כבישה ולנגב מרינדה עודף עם היד שלך; אתה פשוט לא רוצה את זה כדי להיות שוחה בשמן, אז אתה לא צריך לייבש אותו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
מניחים את הסטייק על תבנית אפייה מרופדת ומטגנים 4 דקות לכל צד. אפשר לסטייק לנוח בזמן שאתה מכין את שאר הארוחה ואז חותך דק מאוד על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.