קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות91
מגזין

לאכול בשמונה דולרים: פולנטה עם ברוקולי Rabe

לאכול בשמונה דולרים: פולנטה עם ברוקולי Rabe
לאכול בשמונה דולרים: פולנטה עם ברוקולי Rabe יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. זה מנות ראשונות יש 155 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . אם יש לך שמן זית, פתיתי צ'ילה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: נקניק וברוקולי רב עם פולנטה, ברוקולי רב עם קרוטונים פולנטה, ו פולנטה קרמית עם פנקטן וברוקולי רב.

הוראות

1
Put the cornmeal into a bowl. Slowly add 3 cups of water, stirring with a wooden spoon as you do so.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
Put 4 1/2 cups water into a large pot and bring to a boil over medium high heat.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
Add the salt. Stir the cornmeal mixture again and then slowly pour it into the boiling water, stirring with a wooden spoon as you do so. Bring to a boil, stirring all the time. The mixture will thicken very quickly into a homogeneous paste. Quickly pour this paste into the baking dish, smooth over the top with the back of your wooden spoon, cover, and bake for 50 minutes.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
Serve as is (perhaps stirring in a small slice of butter or some grated cheese) or cool, cover, and refrigerate. Polenta that has cooled will firm up and may be toasted or fried.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
5
Broccoli Rabe with Garlic
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
- serves 4 -
7
Cut the coarse stems off the broccoli rabe and wash it well. Bring a large pot of water to a rolling boil. Put 2 teaspoons salt into the water and then add the broccoli rabe. Cover, bring to a boil again, and boil rapidly for 2 minutes, or until just tender.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
Drain and rinse immediately under cold running water.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
Drain and set aside until just before eating.
10
Put the oil and garlic into a large frying pan and set over medium heat. When the oil begins to sizzle and the garlic turns a light golden color, put in the broccoli rabe.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
Sprinkle with about 1/2 teaspoon salt and the chile flakes and stir gently to mix. Turn the heat to low and turn the greens gently until heated through.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ירוקירוק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

Chianti, Trebbiano, and Verdicchio are great choices for Italian. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. One wine you could try is Piccini Chianti Classico. It has 4.6 out of 5 stars and a bottle costs about 10 dollars.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו