קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

לאכול בשמונה דולרים: פיצה מוצרלה מעושנת עם Radicchio וריבת בצל

לאכול בשמונה דולרים: פיצה מוצרלה מעושנת עם Radicchio וריבת בצל
המתכון לאכול במשך שמונה דולרים: פיצה מוצרלה מעושנת עם Radicchio וריבת בצל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1120 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 175 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, חומץ יין, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו פנה עם ארוגולה נבולה, רדיקיו ומוצרלה מעושנת, רוסו הריזוטו של אנדרו קרמליני עם יין אדום, רדיקיו ומוצרלה מעושנת, ו נקניק, רדיקיו ופיצת מוצרלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הבצל, החמאה, הסוכר והמלח בסיר קטן עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
לטגן מעל חום בינוני-נמוך, מכוסה, במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם. לחשוף, להוסיף את היין והחומץ ולהמשיך לבשל על חום בינוני, ערבוב מעט בתדירות גבוהה יותר, עד שלא נשאר נוזל והבצל רך וקרמל, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
בואו הריבה לבוא לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשמור במקרר עד 3 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
4
צולים את הרדיקיו: התאימו את מתלה התנור למיקום האמצעי וחיממו מראש את התנור ל-450 ° F. זרקו את הרדיקיו עם 2 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים על תבנית אפייה מרופדת בקלף וצולים בתנור עד שנבל ובישל דרך, כ -15 דקות. תניח בצד. (זה יכול להיעשות 1 יום קדימה).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
להעלות את חום התנור ל 260°. לחלק את הבצק פיצה לשניים לגלגל או למתוח כל אחד לדיסקים דקים.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מברישים את הבצק עם שאר שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
7
מפזרים את הגבינה על הפיצות, מנקדים בריבת בצל ומסדרים את הרדיקיו למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ריבהריבה
8
אופים בתנור במשך כ -10 דקות, עד הפיצות הם פריך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
חותכים לפרוסות, או מגישים כל אחד בנפרד על צלחות.