לאכול בשמונה דולרים: פיצה מוצרלה מעושנת עם Radicchio וריבת בצל
המתכון לאכול במשך שמונה דולרים: פיצה מוצרלה מעושנת עם Radicchio וריבת בצל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1120 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 175 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, חומץ יין, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו פנה עם ארוגולה נבולה, רדיקיו ומוצרלה מעושנת, רוסו הריזוטו של אנדרו קרמליני עם יין אדום, רדיקיו ומוצרלה מעושנת, ו נקניק, רדיקיו ופיצת מוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הבצל, החמאה, הסוכר והמלח בסיר קטן עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
לטגן מעל חום בינוני-נמוך, מכוסה, במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם. לחשוף, להוסיף את היין והחומץ ולהמשיך לבשל על חום בינוני, ערבוב מעט בתדירות גבוהה יותר, עד שלא נשאר נוזל והבצל רך וקרמל, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
בואו הריבה לבוא לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשמור במקרר עד 3 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
ריבה
4
צולים את הרדיקיו: התאימו את מתלה התנור למיקום האמצעי וחיממו מראש את התנור ל-450 ° F. זרקו את הרדיקיו עם 2 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים על תבנית אפייה מרופדת בקלף וצולים בתנור עד שנבל ובישל דרך, כ -15 דקות. תניח בצד. (זה יכול להיעשות 1 יום קדימה).