קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

לאמב שאנקס אדובו

לאמב שאנקס אדובו
אם יש לכם מלח כשר, סוכר חום, חומץ סיידר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית מתכונים דומים: כבש מטוגן / שוק כבש, צלעות כבש, ו כבש שנקס בדרך שלי.

הוראות

1
הפוך adobo: בסיר יבש, כבד בינוני על חום בינוני, שום צלוי, מפנה מדי פעם, עד מרכך מנומר חום, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מהמחבת.
3
מוסיפים צ ' יילס למחבת וטוסט, פונה פעם אחת, עד ריחני, על 30 שניות, דואג לא לתת להם לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
4
בזהירות לשפוך מיץ תפוזים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
5
להוסיף שאריות adobo מרכיבים, ולאחר מכן לקלף שום ולהוסיף פאן. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד צ ' ילי מתרככים, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הרם את canela ועלים ביי ושמורה. מגניב adobo מעט, ואז טהור בבלנדר עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
7
מחממים תנור ל-32
1
מפזרים שנקים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
חום שמן בסיר כבד, גדול מעל חום בינוני גבוה, אז חום 2 שוקים בכל פעם, מפנה מדי פעם, עד חום זהוב, 7 עד 8 דקות לכל אצווה. בעוד שנקס משחימים, העבר ל-9-על-13-אין. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
3
להשליך שומן מן הסיר, ולאחר מכן להוסיף adobo ותבלינים שמורים ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
4
תמזוג מעל שאנקס. אם יש צורך, להוסיף מים חמים כך נוזל מגיע באמצע שנקס. חותם צלחת עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
5
אופים, מפנה שנקים כל שעה, עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג, 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6
להעביר את שנקס למגש; לכסות בנייר כסף.
7
יוצקים adobo לתוך סיר. דלגו וזרקו שומן. מרתיחים מעל חום בינוני גבוה עד עבה מספיק כדי מעיל בשר, על 10 דקות. לחשוף שאנקס, לשפוך רוטב על גבי, ומפזרים בצל וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
8
* מצא במעבר המזון הלטיני או מעבר התבלינים של סופרמרקט, או בשוק לטיני.
9
הפוך קדימה: דרך שלב 5; צ ' יל, מכוסה, עד 1 יום. כדי להמשיך, לחמם על 1 1/2 שעות ב 32