לב בגריל
לב בגריל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 163 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח, קטעים של סיד, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: סלט לב בגריל, לב בקר בגריל, ו ספר בישול בריא לב הליבוט בגריל.
הוראות
כדי להכין את הלב, להסיר את הסחוס ואת הגידים בחלל על ידי חיתוך אותם משם.
חותכים את הלב לקוביות 1 אינץ'.
מניחים את קוביות הלב לקערת ערבוב בגודל בינוני.
מוסיפים את כל המרכיבים למרינדה ומערבבים היטב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים בין לילה, או עד יום.
שיפוד הבשר, על 4 עד 5 קוביות לכל שיפוד. גריל על חום גבוה עד חרוך מעט על פני השטח ונדיר עד בינוני-נדיר בפנים, על 3 דקות. סובב את השיפודים על אמצע הדרך.
מגישים מיד, עם סיד לסחוט על הלב.