לבבות מרנג
לבבות מרנג עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 122 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו תלתלי שוקולד, קרם של טרטר, וניל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מוס תות עם מרנג לבבות, פונדו פטל עם מרנג לבבות ענן, ו לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
עם מיקסר חשמלי, להכות ביצה לבן וקרם של טרטר עד קצף מאוד. בהדרגה מפזרים סוכר, על 1 כף. בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. לנצח עד מרנג מחזיק פסגות נוקשות מאוד, מבריק, לפחות 10 דקות.
להוסיף וניל; לנצח על 30 שניות יותר.
מכסים תבנית אפייה בקלף. על זה, לצייר 4 צורות לב, כל 3 ב. בנקודה הרחבה ביותר. הפוך קלף מעל, עם סכין, להפיץ מרנג 1/4 ב. עבה מעל כל צורת לב, בונה את הצדדים כך שהם עומדים 1/2 נוספים 3/4 ב. גבוה.
אופים מרנג במשך 45 דקות. כבה את התנור ותן למרינג להתייבש בתנור למשך 1/2 שעות. אם עושים קדימה, לראות הערות.
כ 1 עד 2 שעות לפני ההגשה, למלא כל מקצפת עם פרוזן יוגורט מרוכך.
מקום במקפיא וצנן עד המשרד, לפחות 1 שעה. לבבות עליונים עם תלתלי שוקולד לבנים ומגישים.