לביבות בטטה
המתכון לביבות בטטה יכול לספק את התשוקה היהודית שלך על 25 דקות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך פלפל, בצל ירוק, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו לביבות בטטה, לביבות בטטה, ו לביבות בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד תפוחי אדמה, בצל ירוק, קמח, ביצים, מלח ופלפל.
מחממים סרט שמן במחבת עמוקה 12 אינץ ' ללא מקל על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. עבודה בקבוצות של 4, כפית 1/8 כוס תערובת תפוחי אדמה לכל לביבה לתוך השמן ולשטח עד 3 אינץ ' קוטר עם מרית מחוררת. להפחית את החום עד בינוני ומבשלים עד הזהב, על 1 1/2 דקות בכל צד.
מעבירים לביבות עם מרית למגבות נייר לניקוז.