לביבות בטטות בקארי
לביבות בטטות מטוגנות בקארי עשויות להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 57 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, פלפל, בטטהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה היהודית הזו. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו לביבות בטטות בקארי, לביבות בטטות בקארי, ו דלעת בקארי סקווש ולביבות תפוחי אדמה עם סלסה תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, אבקת קארי, סוכר לבן, סוכר חום, אבקת אפייה, כמון, מלח, פלפל קאיין, ופלפל שחור בקערה.
לטאטא יחד ביצים וחלב בקערה נפרדת.
יוצקים לתוך תערובת קמח ומערבבים עד מעורבב היטב הבלילה אין גושים. מערבבים בטטות עד בשילוב מלא.
מחממים מספיק שמן כדי לכסות את החלק התחתון של מחבת כבדה על חום בינוני. זרוק הבלילה על ידי כף חופנים לתוך שמן חם, באמצעות מרית כדי לשטח. מטגנים עד להשחמה היטב, על 3 עד 5 דקות לכל צד.
מסננים על מגבות נייר ומגישים חם.