קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

לביבות גבינה

לביבות גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לביבות גבינה. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 299 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שימורי דובדבנים, סוכר קינמון, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לביבות גבינה, לביבות גבינה ופלפל אדום, ו גבינת עיזים ולביבות דובדבן.

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים יחד גבינת איכרים, ביצים, סוכר, וניל, מלח וקמח.
מרכיבים שתצטרך
חקלאי גבינהחקלאי גבינה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים שמן 1/2 אינץ ' לתוך 10-12-in. מחבת (עם צדדים לפחות 1 1/2 ב. גבוה) מעל בינוני-נמוך לחום בינוני. כאשר השמן מגיע 300, לגרוף 1/4 כוס תערובת גבינה מהקערה, ואז בעדינות טיפה אותו לתוך שמן חם. לחץ למטה בקלילות עם מרית לשטח. לבשל 3 או 4 פנקייק בכל פעם (לא פאן הקהל), התרופפות מלמטה לפי הצורך, עד מתחת הם חום זהוב, על 2 דקות. בעדינות להפוך ולבשל עד שצדדים אחרים הם חום זהוב, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להעביר מגבות נייר לניקוז בקצרה, ואז להתחמם בתנור 200 בזמן שאתה מבשל פנקייק הנותרים.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מגישים חם, עם סירופ מייפל, שימורי דובדבן חמוצים, ו / או סוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
סוכר קינמוןסוכר קינמון
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה