לביבות גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לביבות גבינה. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 299 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שימורי דובדבנים, סוכר קינמון, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לביבות גבינה, לביבות גבינה ופלפל אדום, ו גבינת עיזים ולביבות דובדבן.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד גבינת איכרים, ביצים, סוכר, וניל, מלח וקמח.
יוצקים שמן 1/2 אינץ ' לתוך 10-12-in. מחבת (עם צדדים לפחות 1 1/2 ב. גבוה) מעל בינוני-נמוך לחום בינוני. כאשר השמן מגיע 300, לגרוף 1/4 כוס תערובת גבינה מהקערה, ואז בעדינות טיפה אותו לתוך שמן חם. לחץ למטה בקלילות עם מרית לשטח. לבשל 3 או 4 פנקייק בכל פעם (לא פאן הקהל), התרופפות מלמטה לפי הצורך, עד מתחת הם חום זהוב, על 2 דקות. בעדינות להפוך ולבשל עד שצדדים אחרים הם חום זהוב, 1 עד 2 דקות יותר.
להעביר מגבות נייר לניקוז בקצרה, ואז להתחמם בתנור 200 בזמן שאתה מבשל פנקייק הנותרים.
מגישים חם, עם סירופ מייפל, שימורי דובדבן חמוצים, ו / או סוכר קינמון.