לביבות ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לביבות ירקות. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-20 מנות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמנת, תרד, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לביבות ירקות, לביבות ירקות, ו לביבות ירקות טריקולור (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב ארוחה מצה, מלח, וסוכר. תניח בצד.
להפריד חלבונים וחלמונים. מקציפים חלמונים, ומשלבים עם מים.
מוסיפים את תערובת החלמון לתערובת הארוחה המצה, ונותנים לה לעמוד במשך 30 דקות.
מקפלים את החלבונים עם מיקסר חשמלי עד שהם נוקשים, ומקפלים אותם לתוך תערובת ארוחה מצה.
מוסיפים בצל מגורר, קישואים, ברוקולי, תרד, גזר, בצל ירוק ועגבניות מיובשות אם אתה משתמש בהם.
מחממים שמן תירס עד שהוא רוחש במחבת עמוקה. חום נמוך יותר, ו, באמצעות כף בישול, הבלילה כפית לתוך המחבת, יצירת פנקייק דק 3 עד 4 אינץ ' בקוטר. מטגנים במשך כמה דקות, כאשר הפנקייק הוא מוצק ואת הצד התחתון הוא חום זהוב. הפעל ומטגנים עוד כמה דקות עד שהצד השני נעשה.
מגישים עם שמנת חמוצה.מדי פעם מערבבים תערובת שנשארה בקערה במהלך תהליך של לביבות כפיות למחבת.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA