לביבות פורצ'יני הונגריות-תפוחי אדמה
לביבות פורצ'יני-תפוחי אדמה הונגריות היא חלב חינם מנה צדדית. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. זה מושלם עבור חנוכה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שיני שום, פטריות פורצ'יני, פפריקה הונגרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. נסו לביבות פטריות פורצ'יני עם סלט פטריות וצ' ייב "שמנת", תפוחי אדמה מוקרמים עם פורצ'יני וסויה, ו לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פורצ ' יני בקערה קטנה.
הוסף 3/4 כוס מים חמים ולתת לעמוד 45 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר, שמירה על נוזל השרייה. קוצצים גס פורצ ' יני.
חום 1 כף שמן בינוני כבד מחבת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פורצ ' יני קצוץ ושום; sauté 2 דקות.
הוסף פורצ ' יני שמורות השריית נוזל ופפריקה; לבשל עד מתאדה נוזל, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מגניב. (תערובת פטריות יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
תפוחי אדמה מגורדים דק ביד או במעבד מצויד בדיסק צורם.
מעבירים תפוחי אדמה לקערה גדולה.
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות; תן לעמוד 5 דקות.
מסננים תפוחי אדמה. לעטוף במגבת מטבח יבשה; קצוות טוויסט לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מערבבים בביצה, פירורי לחם, מלח ופלפל. מערבבים בתערובת פטריות.
חום 6 כפות שמן זית במחבת גדולה כבדה (רצוי ברזל יצוק) על אש בינונית גבוהה עד חם אבל לא מעשן. עבודה בקבוצות, טיפה תערובת תפוחי אדמה על ידי 1/4 כוסים לתוך שמן חם, המרווח בנפרד. באמצעות מרית, לשטח כל אחד לתוך 4 אינץ ' עגול ומבשלים עד פריך וחום, כ 4 דקות לכל צד. באמצעות מרית מחוררת, להעביר לביבות נייר כדי לנקז.
להוסיף עוד שמן למחבת לפי הצורך ולאפשר שמן כדי לקבל חם לפני הוספת תערובת תפוחי אדמה יותר.
* זמין בשווקים איטלקיים, חנויות מזון מיוחדות וסופרמרקטים רבים.