לביבות ריבס יכולות להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 286 קלוריות. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 12. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, שמן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 15%, וזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: וידוי אני רק ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר, וידוי אני רק ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר, ו וופלים ריבס עם רוטב ריבס.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו קמח, 1 כוס סוכר ומלח. בקערה קטנה מקציפים את החלמונים, החלב והחמאה. מוסיפים בהדרגה לחומרים יבשים, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
קני סוכריות מרוסקים נוספים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
זורקים ריבס עם יתרת הסוכר; מערבבים בעדינות לבלילה. בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד שהם נוקשים. מקפלים לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ריבס טרי, ועוד לקישוט
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
במחבת חשמלית או בטיגון עמוק, מחממים שמן ל-375 מעלות צלזיוס. זרוק את הבלילה לפי כפות לשמן. מטגנים כמה בכל פעם, הופכים בעזרת כף מחוררת עד להזהבה.
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. קה דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיז ' אדיציונה 45 עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.