קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לביבות תפוחי אדמה. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. מתאים ל-18 מנות. זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לך שמן צמחי, בצל ירוק, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה, ו לביבות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מסננת גדולה מעל קערה גדולה. באמצעות החורים הגדולים של פומפיה תיבת, לגרר כמה תפוחי אדמה, ואחריו חלק הבצל, לתוך המסננת. חזור עד שכל תפוחי האדמה והבצל משמשים למעלה. (לסירוגין תפוחי אדמה ובצל מונע תפוחי אדמה מ discoloring.) לסחוט או ללחוץ על כמה שיותר של הנוזל ככל האפשר. אפשר לנוזל המצטבר לעמוד בקערה אחרת למשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
יוצקים את החלק המימי אבל שומרים את הדבק העבה והעמילני בתחתית.
3
מעבירים את תערובת תפוחי האדמה-בצל לקערה גדולה ונקייה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
מוסיף את הדבק עמילני, חלמונים ביצה, בצל ירוק, תפוחי אדמה fl שלנו או ארוחה מצה, חמאה, מלח, פלפל, ואבקת אפייה ומערבבים היטב. בקערה בינונית נפרדת, להכות את החלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות, מבריק. מקפלים את החלבונים לתערובת תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
מחממים שכבה דקה של שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. עבודה בקבוצות, לגרוף 1/4 כוס של תערובת תפוחי אדמה לתוך המחבת עבור כל פנקייק. שטחו בעדינות עם מרית. מטגנים עד הפנקייקים הם פריכים וחומים זהובים, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מגישים מיד או לחמם בתנור 177° במשך כ 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מגישים עם שמנת חמוצה ורסק תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8
© 2013 מארק פדרמארק ראס פדרמן ראס פדרמן, נכדו של המייסד, ג 'ואל ראס, השתלט על ראס & בנות מהוריו בשנת 1978 והעביר אותו לדור הרביעי, בתו, ניקי ואחיינו ג' וש, בשנת 200
9
הוא הופיע בנפרד בפאנלים בסמית ' סוניאן, במוזיאון של העיר ניו יורק, בספרייה הציבורית של ניו יורק, ובוועידה של איגוד עיתונאי המזון, בין היתר. מארק וראס & Daughters הופיעו לאחרונה בסרט התיעודי PBS The Jews of New York; בסדרה של לידיה בסטיאניץ 'PBS Lidia Celebrates America; וב-Anthony Bourdain' S No Reservations.