לביבות תפוחים פולניות
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, לביבות תפוחים פולניות עשויות להיות מתכון שכדאי לנסות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 5. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 280 קלוריות. אם יש לך חלב, מלח, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 28%. מתכונים דומים: רקוצ'י ז' אבסקמי (לביבות תפוחים פולניות), עוגת תפוחים חנוכה פולנית, ו שרלוטקה (פאי תפוחים פולני).
הוראות
בקערה שלבו קמח, סוכר אם רוצים ומלח. בקערה אחרת, היכו קלות ביצה; מוסיפים חלב ושמן.
מוסיפים לחומרים יבשים ומערבבים לתערובת אחידה. מקפלים פנימה תפוחים.
יוצקים את הבלילה ב-1/2 כוסות על מחבת חמה משומנת קלות ומורחים ליצירת 5 אינץ'. מעגל. הפעל כאשר בועות טופס. מבשלים את הצד השני עד להזהבה והתפוחים רכים.
מפזרים סוכר של קונדיטורים אם רוצים.