קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות7
מגזין

לביבות תרד יווניות עם רוטב פטה-יוגורט

לביבות תרד יווניות עם רוטב פטה-יוגורט
לביבות תרד יווניות עם רוטב פטה-יוגורט עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון נטול גלוטן, צמחוני וקטוגני זה מגיש 30 . מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ציפורן שום, תרד, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פסטה עם אמנון, זיתים ופטה עם רוטב יוגורט יווני, המבורגר פיתה יווני עם תרד, רוטב פתן וצזיקי, ו לביבות דלורית עם יוגורט יווני וכוסברה.

הוראות

1
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת בינונית כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל ירוק ושום; sauté עד בצל רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים תרד ו sauté עד מתאדה נוזל, על 3 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
מערבבים חלה במעבד לפירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
חלהחלה
5
מוסיפים תערובת תרד ושמיר ותהליך, באמצעות / כיבוי פונה, עד תרד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
6
העברה לקערה גדולה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מערבבים ביצים ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
ממיסים 2 כפות חמאה עם 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה (רצוי ברזל יצוק) על חום בינוני עד חם אבל לא מעשן. עבודה בקבוצות, טיפת הבלילה על ידי ערימת כף גדוש למחבת, באמצעות גב של כף לשטח לביבות מעט. מבשלים עד חום, כ 2 דקות לכל צד. באמצעות מרית מחוררת, להעביר לביבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
להוסיף עוד חמאה ושמן למחבת לפי הצורך ולאפשר להתחמם לפני הוספת הבלילה יותר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
העבר לביבות לצלחות.
11
מגישים, עובר רוטב פטה יוגורט בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש