לבנדר כחול של הוקסוורת
אם יש לכם לבנדר, מיץ אוכמניות, סירופ לבנדר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו וופל תירס כחול עם קרם לבנדר אוכמניות טריות, Julep המנטה של Hawksworth, ו מרסק הזהב של הוקסוורת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פרחי לבנדר והמים בסיר בגודל בינוני ומביאים לרתיחה. מבשלים בחום בינוני במשך 15 דקות.
מסננים באמצעות מסננת רשת בסדר להגדיר בסיר בינוני ולהוסיף סוכר גלם לנוזל. מביאים לרתיחה עדינה ומערבבים עד מומס, על 1 דקה. תערובת זן דרך מסננת מרופדת עם cheesecloth מקופל מעל ארבע פעמים. אחסן במקרר במיכל אטום עד שיהיה מוכן לשימוש (עד שבוע 1)
לקוקטייל: למלא כוס קולינס עם קרח סדוק.
שכבה במיץ אוכמניות, סירופ לבנדר ומיץ לימון לפי הזמנה. מעל הכוס עם מים מוגזים.
מקשטים עם אוכמניות שלמות וספריג לבנדר.