קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: Hangover ריפוי בטן חזיר

לבשל את הספר: Hangover ריפוי בטן חזיר
לבשל את הספר: Hangover ריפוי בטן חזיר נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו לפחות עלי דפנה, שמנת, זרעי שומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: דם כתום סלט חמרמורת בייקון, מקרוני בטן חזיר & גבינה עבור ספר אלקטרוני FBLAn, ו לבשל את הספר: חזיר אידיוט.

הוראות

1
להבקיע את השומן על בטן החזיר עם סכין חדה לעשות דפוס משובץ אטרקטיבי. לשפשף את החתיכה כולה עם מלח ושומר. זוהי עבודה קשה; לא לקמץ על החומרים. לחץ על עלי המפרץ לתוך החריצים ובתוך הבשר. לעטוף במגבת צלחת נקייה, מניחים בצלחת מתאימה במקרר, ומכסים עם אובייקט כבד. להשאיר לעמוד במשך 24 שעות, אבל 2 ימים הוא אפילו טוב יותר. על ידי עיבוד זה בדרך זו, הבשר רוכש טעם, אבל המלח גם מחלץ לחות מן הבשר, אשר יהפוך את בשר חזיר crispier מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בטן חזירבטן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מחממים את התנור ל 340 ° F, מניחים את בטן החזיר במחבת אפייה, ואופים לפחות 1 שעה בתנור, או עד העליון הוא פריך וזהוב חום והבשר מבושל באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בינתיים, להפוך את הרוטב חזרת: לקלף את חזרת עם מקלף ירקות לגרר אותו על פומפיה בסדר. או יותר טוב, להשתמש במעבד מזון, כמו חזרת טרי הוא חד מאוד יגרום העיניים שלך לקרוע! מערבבים את השמנת החמוצה ומיץ לימון. (לאחר מעורבב עם מרכיבים אחרים האדים ייעלמו.) מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
רוטב חזרתרוטב חזרת
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פומפיהפומפיה
4
מגישים עם הבשר. 
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר