קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

לבשל את הספר: Pasties דלעת

לבשל את הספר: Pasties דלעת
המתכון לבשל את הספר: Pasties דלעת יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מספק כ 6 מנות . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-509 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חמאה, מלח, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו לבשל את הספר: עוף כרישה Pasties, לבשל את הספר: פשטידות דלעת וופי, ו לבשל את הספר: עוגת דלעת ג'ינג'ר פודינג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקמח, הסוכר והמלח בקערה של מעבד מזון. דופק כמה פעמים לשלב. פזר את החמאה וקיצור על תערובת הקמח. דופק על 15 פעמים עד התערובת דומה ארוחה צהובה גסה, עם לא נותרו ביטים אבקתי לבן.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להעביר את התערובת לקערת ערבוב גדולה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מפזרים 4 כפות של מים קרים על התערובת. לזרוק את התערובת יחד עם מרית עד שהוא מתחיל להתקבץ יחד. אם זה יבש מדי, להוסיף יותר מים 1 כף בכל פעם (עדיף רטוב מאשר יבש מדי). אסוף את הבצק לכדור וטפוח אותו לדיסק. עוטפים אותו בניילון נצמד ומקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מערבבים את הדלעת, הסוכר, אגוז מוסקט וקינמון בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
5
מערבבים היטב. מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מרדדים את הבצק 1/8 אינץ ' עבה. השתמש צלחת לחתוך 6 עיגולים אינץ.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
שים 2 עד 3 כפות של המילוי במרכז כל מעגל של בצק. להרטיב את הקצוות עם מים, לקפל את הבצק על המילוי, ו crimp עם מזלג לאטום את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8
חותכים חריצים כדי להפוך פתחי אוורור.
9
אופים על גיליון עוגיות ungreased במשך 30 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®