קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות37
מגזין

לבשל את הספר: אגוזי פקאן מסוכרים ומיטה אגוזי מלך קלויים

לבשל את הספר: אגוזי פקאן מסוכרים ומיטה אגוזי מלך קלויים
מתכון זה מספק 3 מנות. עם 1583 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 155 גרם של שומן כל אחד. אם $6.27 למנה נופל בתקציב שלך, לבשל את הספר: אגוזי פקאן מסוכרים ומיטת אגוזי מלך קלויים יכול להיות מדהים ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מתכון לנסות. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך רוזמרין, חמאה, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: Popovers Herbed גביני, לבשל את הספר: Shake מרשמלו קלוי, ו לבשל את הספר: סלט כרוב עם קוקוס קלוי.

הוראות

1
מניחים את המדפים בשליש התחתון והעליון של התנור ומחממים את התנור ל-250 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
קו גיליון אפייה עם נייר קלף ולהפיץ את האגוזים על המחבת. חם בתנור במשך 5 דקות (התחממות האגוזים מסייעת למנוע מהם crystalizing הדבש).
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בינתיים, יוצקים את הדבש לסיר קטן וחם על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
יוצקים את האגוזים בקערה, מוסיפים את הדבש ומפזרים קמצוץ מלח. מערבבים כדי לצפות את האגוזים באופן שווה עם הדבש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
קו שני סדינים אפייה עם משי ולהפיץ את האגוזים על הסדינים.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מפזרים את הנותרים 3/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
אופים במשך 2 שעות, סיבוב המחבתות באמצע אפייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הסר את המחבתות מהתנור ולהפריד כל אגוזים שנצמדים זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
תן לאגוזים להתקרר על המחבתות. לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
10
אגוזי מלך קלויים Herbed
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
11
מחממים התנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. הגדר מדף קירור על תבנית אפייה שנייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה מרופדת וקונים אותם בתנור במשך 7 דקות. לסובב את המחבת וטוסט במשך 5 עד 8 דקות יותר, עד האגוזים הם ריחני וקל צבע.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
בינתיים, לשלב את החמאה ועשבי תיבול בסיר קטן על חום בינוני. ברגע שהחמאה מתחילה לבעבע, להסיר מהחום ולהניח בצד להחדיר בעוד טוסט האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
14
יוצקים את תערובת החמאה לקערה בינונית, מוסיפים את המלח ומערבלים את החמאה סביב צידי הקערה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
הוסף את האגוזים וזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
16
להעביר את האגוזים למדף ולטפטף כל חמאה שנותרה עליהם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
17
בואו להתקרר מעט. מאחר שאלו מצופים בחמאה, מומלץ להגיש אותם חמים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
18
כדי לאחסן, לקרר את האגוזים לחלוטין, ואז לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע. מחממים על תבנית אפייה בתנור חם לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות