לבשל את הספר: אגוזי פקאן מסוכרים ומיטה אגוזי מלך קלויים
מתכון זה מספק 3 מנות. עם 1583 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 155 גרם של שומן כל אחד. אם $6.27 למנה נופל בתקציב שלך, לבשל את הספר: אגוזי פקאן מסוכרים ומיטת אגוזי מלך קלויים יכול להיות מדהים ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מתכון לנסות. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך רוזמרין, חמאה, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: Popovers Herbed גביני, לבשל את הספר: Shake מרשמלו קלוי, ו לבשל את הספר: סלט כרוב עם קוקוס קלוי.
הוראות
מניחים את המדפים בשליש התחתון והעליון של התנור ומחממים את התנור ל-250 ° F.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף ולהפיץ את האגוזים על המחבת. חם בתנור במשך 5 דקות (התחממות האגוזים מסייעת למנוע מהם crystalizing הדבש).
בינתיים, יוצקים את הדבש לסיר קטן וחם על חום בינוני.
יוצקים את האגוזים בקערה, מוסיפים את הדבש ומפזרים קמצוץ מלח. מערבבים כדי לצפות את האגוזים באופן שווה עם הדבש.
קו שני סדינים אפייה עם משי ולהפיץ את האגוזים על הסדינים.
מפזרים את הנותרים 3/4 כפית מלח.
אופים במשך 2 שעות, סיבוב המחבתות באמצע אפייה.
הסר את המחבתות מהתנור ולהפריד כל אגוזים שנצמדים זה לזה.
תן לאגוזים להתקרר על המחבתות. לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.
מחממים התנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. הגדר מדף קירור על תבנית אפייה שנייה.
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה מרופדת וקונים אותם בתנור במשך 7 דקות. לסובב את המחבת וטוסט במשך 5 עד 8 דקות יותר, עד האגוזים הם ריחני וקל צבע.
בינתיים, לשלב את החמאה ועשבי תיבול בסיר קטן על חום בינוני. ברגע שהחמאה מתחילה לבעבע, להסיר מהחום ולהניח בצד להחדיר בעוד טוסט האגוזים.
יוצקים את תערובת החמאה לקערה בינונית, מוסיפים את המלח ומערבלים את החמאה סביב צידי הקערה.
הוסף את האגוזים וזרוק למעיל.
להעביר את האגוזים למדף ולטפטף כל חמאה שנותרה עליהם.
בואו להתקרר מעט. מאחר שאלו מצופים בחמאה, מומלץ להגיש אותם חמים.
כדי לאחסן, לקרר את האגוזים לחלוטין, ואז לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע. מחממים על תבנית אפייה בתנור חם לפני ההגשה.