קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

לבשל את הספר: ביצים בגיהינום

לבשל את הספר: ביצים בגיהינום
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? לבשל את הספר: ביצים בגיהינום יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פרמזן-רג'יאנו, בזיליקום, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: Sriracha ביצים ממולאות, לבשל את הספר: ביצים - כל סגנון Chilaquiles, ו לבשל את הספר: ביצים ממולאות עם סלמון מעושן.

הוראות

1
במחבת טחון גדולה, מחממים את שמן הזית והפלפל האדום עד שהפתיתים מתחילים להתחמם דרך הארומה שלהם פורחת.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים את רוטב פומודורו לתוך המחבת ומערבבים כדי ליצור רוטב דיאבולו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מחממים את רוטב דיאבולו על אש בינונית עד חם תוסס. לפצח את הביצים ולהחליק אותם לתוך הרוטב. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 7 עד 10 דקות, או עד החלבונים ביצה הם המשרד אטום ואת החלמונים ביצה עדיין רך ונוזלי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(קיבלר)(קיבלר)
4
באמצעות כף גדולה, לגרוף 2 ביצים ורבע מהרוטב לתוך כל אחד 4 קערות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מפזרים כל אחד עם רבע מהגבינה המגורדת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6
רוטב פומודורו
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
- עושה על 4 כוסות -
8
בסיר, חום 1 כף שמן זית על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים את השום ומבשלים בעדינות במשך 3 עד 4 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
10
מוסיפים את היין והפלפל האדום, מעלים את החום לגובה בינוני, ומביאים את היין לרתיחה מהירה. מבשלים כ 2 דקות, או עד הנוזל מפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
בינתיים, לשים את העגבניות בקערת ערבוב למחוץ עם מזלג או מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
12
מוסיפים למחבת ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מערבבים בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מביאים את הרוטב לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים במשך 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
14
מערבבים 1 כף שמן זית ואת בזיליקום לתוך הרוטב והטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
15
הוסף יותר מלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב