לבשל את הספר: ביצים בגיהינום
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? לבשל את הספר: ביצים בגיהינום יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פרמזן-רג'יאנו, בזיליקום, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: Sriracha ביצים ממולאות, לבשל את הספר: ביצים - כל סגנון Chilaquiles, ו לבשל את הספר: ביצים ממולאות עם סלמון מעושן.
הוראות
במחבת טחון גדולה, מחממים את שמן הזית והפלפל האדום עד שהפתיתים מתחילים להתחמם דרך הארומה שלהם פורחת.
יוצקים את רוטב פומודורו לתוך המחבת ומערבבים כדי ליצור רוטב דיאבולו.
מחממים את רוטב דיאבולו על אש בינונית עד חם תוסס. לפצח את הביצים ולהחליק אותם לתוך הרוטב. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 7 עד 10 דקות, או עד החלבונים ביצה הם המשרד אטום ואת החלמונים ביצה עדיין רך ונוזלי.
באמצעות כף גדולה, לגרוף 2 ביצים ורבע מהרוטב לתוך כל אחד 4 קערות הגשה.
מפזרים כל אחד עם רבע מהגבינה המגורדת ומגישים.
בסיר, חום 1 כף שמן זית על אש נמוכה.
מוסיפים את השום ומבשלים בעדינות במשך 3 עד 4 דקות, או עד חום זהוב.
מוסיפים את היין והפלפל האדום, מעלים את החום לגובה בינוני, ומביאים את היין לרתיחה מהירה. מבשלים כ 2 דקות, או עד הנוזל מפחית בחצי.
בינתיים, לשים את העגבניות בקערת ערבוב למחוץ עם מזלג או מחית תפוחי אדמה.
מוסיפים למחבת ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מערבבים בסוכר.
מביאים את הרוטב לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים במשך 50 עד 60 דקות.
מערבבים 1 כף שמן זית ואת בזיליקום לתוך הרוטב והטעם.
הוסף יותר מלח ופלפל במידת הצורך.