לבשל את הספר: החמניות של קרייג קלייבורן, מיסיסיפי, כפית
המתכון לבשל את הספר: קרייג חמניות של Claiborne, מיסיסיפי, כפית יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 481 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך אבקת אפייה, חמאה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח תירס הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. נסו מטבל ברביקיו לקסינגטון (La Craig Claiborne), לבשל את הספר: מיסיסיפי אבטיח-בזיליקום מרטיני, ו לבשל את הספר: PBJ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°, ולרסס צלחת אפייה עמוקה 1 1/2 - ל 2 ליטר עם שמן.
להביא את החלב לרתיחה בסיר בינוני, רצוי nonstick. בהדרגה לשפוך את קמח התירס עם יד אחת, לטאטא עם השני, יצירת תערובת עבה מאוד. להפחית את החום; להוסיף את החמאה והמלח. המשך בישול על אש נמוכה, ערבוב כמעט כל הזמן, במשך 10 דקות.
הסר את הדייסה המבושלת מהתנור; העבר אותה לקערה בגודל בינוני חסינת חום.
תן לעיסה להתקרר לפושר, כ -20 דקות.
בינתיים, מניחים את החלמונים בקערה קטנה ואת הלבנים בקערה גדולה, גבוהה צדדית, nonplastic. כאשר הדייסה היא פושרת, להכות חלמונים במרץ עם מזלג, ואז שוט אבקת אפייה לתוך אותם במהירות לערבב חלמונים לתוך הדייסה, לוודא תערובת חלמון משולב היטב.
מקציפים את החלבונים עד נוקשים ומבהיקים. בעדינות לקפל אותם לתוך דייסה; להעביר את הבלילה לתבנית אפייה מוכנה.
אופים עד סכין מוכנס למרכז יוצא בקושי נקי, על 40 דקות. הכפית תהיה עלתה מעט, ואת העליון שלה יהיה לא סדיר, עם כתמים קטנים זהובים-חום עמוק.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות לזייף Cellars מסווגת ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![Forge Cellars Classque Riesling]()
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.