לבשל את הספר: הל-Snickerdoodles סוכר חום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: הל-חום סוכר Snickerdoodles. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 64 קלוריות. והוא מספק כ 70 מנות . מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Cook the Book: Saffron-Cardam Macaroons, מבשלים את הספר: מוס שוקולד עם זרעי הל, ו מבשלים את הספר: עוגת קפה עם זיגוג אספרסו וcru הל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, קרם של אבנית, סודה לשתיה, 1 כפית של הל, ומלח.
שלב את החמאה ואת הסוכר החום בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה. הכה במהירות בינונית למשך 1 דקה. להפוך את המהירות גבוהה ומכה עד אור מאוד רך, 2 או 3 דקות, לעצור כמה פעמים כדי לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. הפחת את המהירות למדיום והכה בביצים, אחד בכל פעם, ואת הוניל.
הוסף כשליש מהרכיבים היבשים לקערת המיקסר, והכה במהירות נמוכה עד לשלב מלא. חזור על שתי פעמים נוספות, לעצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך, עד החומרים יבשים משולבים.
מעבירים את הבצק למקרר ומקררים במשך כשעה, עד המשרד.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הסוכר המגורען ונשארו 1/2 כפית הל. השתמש צלחת #100 (כף 3/4-כף) או כף כדי לגרוף כדורים קטנים של בצק כמה בכל פעם לתוך תערובת סוכר הל, ואז לגלגל את החתיכות כדי מעיל אותם בקלילות לגלגל אותם לתוך הכדורים בין כפות הידיים שלך, לחיצה על תערובת הסוכר לתוך הבצק.
מחממים את התנור ל 177° עם מתלה התנור באמצע התנור. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
הגדר כמה שיותר עוגיות כפי שאתה מתכוון לאפות כ 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מוכן.
אופים במשך 5 דקות, ולאחר מכן לסובב את תבנית האפייה מלפנים לאחור. המשך לאפות עוד 4 עד 6 דקות, עד צמרות העוגיות הם crackled ואת הקצוות הם רק בקושי השחמה.
מעביר למדף תיל כדי להתקרר.
הגדר את הבצק הנותר קרוב זה לזה אבל בלי לגעת על תבנית אפייה להקפיא עד המשרד, לפחות 1 שעה.
הסר את תבנית האפייה מהמקפיא ולשים את העוגיות בשקית פלסטיק resealable חובה כבדה במקפיא, מתגלגל החוצה את האוויר העודף לפני שאתה חותם אותו. חזור למקפיא ולאחסן עד 3 חודשים.
אופים את העוגיות הקפואות במשך 14 עד 16 דקות, עד צמרות העוגיות הם פצחו ואת הקצוות הם רק בקושי השחמה.