לבשל את הספר: הליבוט מטוגן עם אספרגוס ופטריות בר
לבשל את הספר: הליבוט מטוגן עם אספרגוס ופטריות בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 891 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי טימין, בייקון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו מבשלים את הספר: גזר מטוגן, לבשל את הספר: אורז בר פקאן כתום, ו לבשל את הספר: כתף טלה מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים 3 עד 4 דקות, עד בקושי רך.
מסננים ומיד לצלול לתוך אמבט מי קרח כדי להתקרר; לנקז ולהניח בצד.
בתבשיל גדול מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא הופך את השומן שלו לפריך.
יוצקים את כל שומן הבייקון מהתבשיל; להמס את החמאה.
מוסיפים את בצל הפנינה ו 1 כף מים ומבשלים עד למכרז.
כאשר הבצל רך, מוסיפים את כל הפטריות וחמאת השום, מתבלים במלח ופלפל לבן ומבשלים עד שהפטריות מתרככות, כ -5 דקות.
בינתיים, מתבלים את ההליבוט משני הצדדים במלח ופלפל לבן.
מוסיפים את עגל jus לסיר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את ההליבוט, מכסים ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את האספרגוס, העגבניות והבייקון לתבשיל. להחזיר לרתיחה ומבשלים עוד 2 עד 4 דקות, עד שיפוד מתכת יכול להיות מוכנס בקלות לתוך הדג, וכאשר נשאר במשך 5 שניות, מרגיש רק חם כאשר נגע השפה שלך.
מקשטים את הדג עם עירית פרוסה ומגישים ליד השולחן מן התבשיל.
לעטוף את הפטרוזיליה בכיכר של cheesecloth (או מגבת נייר) ולסחוט כדי להסיר לחות עודפת.
מקציפים את החמאה בקערה של מערבל דוכן עד שמנת. (זה יכול להיעשות גם ביד בקערת ערבוב גדולה.)
מוסיפים את השום, שאלוט ופטרוזיליה ומערבבים היטב.
להעביר את החמאה למיכל פלסטיק ולאחסן, אטום היטב, עד 1 שבוע במקרר או עד 1 חודש במקפיא.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף ולסדר את העגבניות על המחבת. מתבלים את העגבניות במלח ופלפל לבן וטפטוף בשמן זית.
מפזרים את עלי הקורנית על העגבניות.
אופים את העגבניות במשך 1 עד 1 1/2 שעות, עד שהן התמוטטו והשתטחו קצת והשחימו קלות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
להעביר את העגבניות למיכל ולאחסן, אטום היטב, במקרר עד 1 שבוע.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Scarpetta פינו Grigio. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.