קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

לבשל את הספר: הליבוט מטוגן עם אספרגוס ופטריות בר

לבשל את הספר: הליבוט מטוגן עם אספרגוס ופטריות בר
לבשל את הספר: הליבוט מטוגן עם אספרגוס ופטריות בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 891 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי טימין, בייקון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו מבשלים את הספר: גזר מטוגן, לבשל את הספר: אורז בר פקאן כתום, ו לבשל את הספר: כתף טלה מטוגנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים 3 עד 4 דקות, עד בקושי רך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3
מסננים ומיד לצלול לתוך אמבט מי קרח כדי להתקרר; לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
בתבשיל גדול מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא הופך את השומן שלו לפריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
לנקז על מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
יוצקים את כל שומן הבייקון מהתבשיל; להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
7
מוסיפים את בצל הפנינה ו 1 כף מים ומבשלים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8
כאשר הבצל רך, מוסיפים את כל הפטריות וחמאת השום, מתבלים במלח ופלפל לבן ומבשלים עד שהפטריות מתרככות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
בינתיים, מתבלים את ההליבוט משני הצדדים במלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
הליבוטהליבוט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
מוסיפים את עגל jus לסיר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מוסיפים את ההליבוט, מכסים ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
12
מוסיפים את האספרגוס, העגבניות והבייקון לתבשיל. להחזיר לרתיחה ומבשלים עוד 2 עד 4 דקות, עד שיפוד מתכת יכול להיות מוכנס בקלות לתוך הדג, וכאשר נשאר במשך 5 שניות, מרגיש רק חם כאשר נגע השפה שלך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
13
מקשטים את הדג עם עירית פרוסה ומגישים ליד השולחן מן התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
14
חמאת שום
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
15
- עושה על 1/2 פאונד -
16
לעטוף את הפטרוזיליה בכיכר של cheesecloth (או מגבת נייר) ולסחוט כדי להסיר לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
17
מקציפים את החמאה בקערה של מערבל דוכן עד שמנת. (זה יכול להיעשות גם ביד בקערת ערבוב גדולה.)
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
18
מוסיפים את השום, שאלוט ופטרוזיליה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
19
להעביר את החמאה למיכל פלסטיק ולאחסן, אטום היטב, עד 1 שבוע במקרר או עד 1 חודש במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20
קונפי עגבניות
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
21
- עושה על 30 חתיכות -
22
מחממים התנור ל 93°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
23
קו גיליון אפייה עם נייר קלף ולסדר את העגבניות על המחבת. מתבלים את העגבניות במלח ופלפל לבן וטפטוף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
24
מפזרים את עלי הקורנית על העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
25
אופים את העגבניות במשך 1 עד 1 1/2 שעות, עד שהן התמוטטו והשתטחו קצת והשחימו קלות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
26
הסר מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
27
להעביר את העגבניות למיכל ולאחסן, אטום היטב, במקרר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Scarpetta פינו Grigio. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.