לבשל את הספר: ויניגרט לימון ופלפל, בשתי דרכים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ויניגרט לימון-פלפל, שתי דרכים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. 68 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך קרוטונים, ויניגרט, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לבשל את הספר: סלט אבוקדו Jícama-עם ויניגרט הדרים, לבשל את הספר: פורטרהאוס חזיר עם ויניגרט דובדבן מיובש Pancetta, ו מבשלים את הספר: תפוחי אדמה, בשר חזיר, ופלפל Piquillo Croquetas.
הוראות
For The Vinaigrette with Crisp
חסה: בקערה קטנה, לשלב את מיץ לימון ושום ומתבלים עם מלח ופלפל.
להקציף בשמן. לזרוק את הויניגרט עם החסה, העונה עם יותר פלפל, ומקשטים, אם תרצה, עם Parmigiano-Reggiano.
מערבבים את מיץ לימון, חלמון ביצה, שום, אנשובי בקערה או בבלנדר.
לטאטא ברציפות או עם הבלנדר פועל, לשפוך 2 או 3 טיפות של השמן, ולאחר מכן להמשיך לשפוך את השמן בזרם רציף עד כל השמן הוא emulsified לתוך ויניגרט. מתבלים במלח ופלפל. בקערה, לזרוק את החסה עם שלושה רבעים של ויניגרט. תטעם ותוסיף עוד רוטב אם אתה רוצה.
מקשטים עם Parmigiano-רג ' יאנו קרוטונים.