לבשל את הספר: טארט אפרסק פריך רפרפת הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית שקדים, שקדים, קרום טארט עשה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לבשל את הספר: פריך אדום שוויצרי Chard פלאפל, לבשל את הספר: טריקל, ו לבשל את הספר: בננה טארט טאטין (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את streusel: עבודה עם קצות האצבעות שלך, למזג את כל החומרים יחד בקערה קטנה עד בשילוב שווה. מכסים את streusel בחוזקה עם לעטוף פלסטיק לקרר אותו עד הצורך. (עטוף היטב, streusel יכול להיות בקירור עד 2 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-o
2
מרכז מתלה בתנור ולחמם מראש את התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים את מחבת הטארט על תבנית אפייה מצופה קלף או מחצלת סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4
כדי להפוך את הטארט: פרוסה 5 של חצאי אפרסק לרוחב. הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא למקם כל צד חצי אפרסק לחתוך למטה על קרש חיתוך לחתוך אותו לרוחב לפרוסות דקות, שמירה על חצי פרוס שלם. ואז להרים כל חצי על מרית, לחץ על חצי קלות כדי לאוורר אותו רק קצת ולמקם אותו בקרום, עם קצה פרוסת האפרסק החיצונית כמעט נוגע בקצה הקרום, כך שיש לך 5 אפרסק "חישורים" וחלל ריק במרכז. לקצץ את החצי אפרסק unsliced הנותרים אז זה יתאים למרכז של טארט, באמצעות קצה הסכין שלך, לחתוך דפוס טיק טק הבוהן קטן במרכז האפרסק. הניחו בצד בזמן שאתם מכינים את המילוי הקרמי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מסטיק פירות עם פסים כתומים
5
לטאטא את הקרם, ביצה, סוכר ושקדים לחלץ יחד בקערה קטנה. כאשר מעורבב, ראפ הקערה על הדלפק לדפוק את בועות האוויר, ושופכים את המילוי מעל ומסביב האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
עגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
6
אופים את הטארט במשך 10 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F, ואופים את הטארט עוד 20 דקות, בשלב זה אתה צריך להוסיף את streusel.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר את streusel מהמקרר, באמצעות האצבעות שלך, לשבור אותו לחתיכות קטנות. בזהירות למשוך את תבנית האפייה אל מול התנור (אם אתה יכול להצליח לקבל את streusel על טארט מבלי להסיר את הטארט מהתנור ודוחף את המילוי העדין, כל כך הרבה יותר טוב, אבל למשוך אותו החוצה לחלוטין אם זה קל יותר) ומפזרים את streusel באופן שווה על חלקי שמנת של טארט.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)
8
אופים עוד 20 עד 25 דקות (זמן האפייה הכולל הוא 50 עד 55 דקות), או עד המילוי מוגדר ואת streusel הוא זהב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מוציאים את הטארט מהתנור ומעבירים אותו למחבת למתלה כדי להתקרר עד שבקושי חם או בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
ממש לפני ההגשה, אבק עם סוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O
11
בצק טארט מתוק עם אגוזים-עושה אחד 9 אינץ ' קרום -
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
12
שים את הקמח, אגוזי הקרקע, הסוכר והמלח של ממתקים במעבד מזון ודופק כמה פעמים לשלב. לפזר את חתיכות חמאה על החומרים היבשים ואת הדופק עד החמאה הוא לחתוך בגסות פנימה-אתה צריך כמה חתיכות בגודל של פתיתי שיבולת שועל וכמה בגודל של אפונה. מערבבים את החלמון, רק כדי לשבור אותו, ולהוסיף אותו קצת בכל פעם, פועם לאחר כל תוספת. כאשר הביצה נמצאת, תהליך פולסים ארוכים-כ 10 שניות כל אחד—עד הבצק, אשר ייראה פרטני זמן קצר לאחר הוספת הביצה, יוצר גושים וקרעים. ממש לפני שאתם מגיעים לשלב הזה, הצליל של המכונה עובדת הבצק ישתנה—ראשים למעלה. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה, מאוד בקלילות, במשורה, ללוש את הבצק רק כדי לשלב כל מרכיבים יבשים שאולי נמלט ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O
שיבולת שועל
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
13
חמאה 9 אינץ מחורץ מחבת טארט עם תחתית נשלפת. לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של המחבת, תוך שימוש בכל פיסת בצק קטנה, אשר אתה צריך לשמור במקרר כדי לתקן כל סדקים לאחר הקרום אפוי. אל תהיה כבד מדי-לחץ על הקרום כך הקצוות של חתיכות להיצמד אחד לשני, אבל לא כל כך קשה כי הקרום מאבד מרקם מתפורר שלה. להקפיא את הקרום לפחות 30 דקות, רצוי יותר, לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
באופן חלקי או מלא
15
אופים את הקרום: מרכז מתלה בתנור מחממים מראש את התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
16
חמאה על הצד המבריק של חתיכת נייר אלומיניום ולהתאים לסכל, בצד החמאה למטה, בחוזקה על הקרום. (מאז שהקפאת את הקרום, אתה יכול לאפות אותו ללא משקולות.)
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
17
שים את מחבת הטארט על תבנית אפייה ואופה את הקרום במשך 25 דקות. בזהירות להסיר את נייר הכסף. אם הקרום ניפח, לחץ עליו בעדינות עם גב כף. עבור קרום אפוי חלקית, לתקן את הקרום במידת הצורך, ולאחר מכן להעביר את הקרום כדי מתלה קירור (לשמור אותו במחבת שלה).
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה