קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

לבשל את הספר: טופו מתובל

לבשל את הספר: טופו מתובל
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: עגבניות שרי וסלט טופו, לבשל את הספר: נאגטס טופו מיסו עם Edamame, ו מבשלים את הספר: מוקפץ עם טופו, שעועית ירוקה ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את טופו מהחבילה שלה ולתת לו לנקז במסננת או על צדו בקערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים את הבצל הירוק ושום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את רוטב הסויה, שמן שומשום, זרעי שומשום, ואבקת צ ' ילה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
4
חותכים את קוביית טופו לאורכו במחצית, ואז לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
5
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה על חום גבוה. בזהירות למקם את פרוסות טופו במחבת. לבשל עד טופו הוא מעט השחמה על הקרקעית מקבל קצת פריך על הקצוות, 4 עד 5 דקות. הפוך את הפרוסות על וחום בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להפחית את החום ואת הכף תיבול מעל טופו, הפצת אותו באופן שווה במקצת. לכסות ולתת קיטור במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
7
מעבירים לצלחת ומגישים מיד.