זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך פקאן, טורקיה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו לבשל את הספר: נקניקיות בטטה מלית, לבשל את הספר: טורקיה פיקטה, ו לבשל את הספר: טורקיה בסגנון קטלאנית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את ההודו בקערה עמוקה עם המילוי בסופו של דבר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
מחממים את מרק העוף בקומקום חשמלי (או במיקרוגל בכלי בטוח למיקרוגל).
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
4
שים את הפטריות בקערה חסינת חום ושופכים את המרק עליהם. לכסות ולהניח בצד במשך 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
5
לזרוק את הבצל, סלרי, ופלפל פעמון עם שמן ומלח בקערת ערבוב גדולה.
מורחים את הירקות על חצי מחבת גיליון צלוי במשך 35 דקות. במהלך 10 הדקות האחרונות של הבישול, מורחים את קוביות הלחם על הירקות, חוזרים לתנור וממשיכים לבשל.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מסננים את הפטריות במסננת או מסננת, שומר 1 כוס של נוזל. קוצצים את הפטריות ומניחים אותן בקערת מיקרוגל גדולה-בטוחה עם הירקות והלחם, שריריות שמורות, דובדבנים, פקאנים, ביצים, מרווה, פטרוזיליה ופלפל שחור. מערבבים היטב כדי לשבור את חתיכות הלחם. השתמש בידיים שלך לשלב, במידת צורך. מלא את שקית התוצרת, אם באמצעות, עם המילוי (קרש חיתוך גמיש מקופל לצורת משפך הוא הטוב ביותר עבור זה).
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קילו חצאי פקאן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
יכול ציפוי קוקוס-פקאן
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולה
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/2 קילו טופו יציב, שבור
משפך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-o
8
מחממים את המילוי במיקרוגל על גבוה במשך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
9
בעוד המילוי הוא חימום, לשפשף את הציפור עם שמן העונה עם מלח ופלפל. עבודה במהירות, למקם את המילוי בחלל של טורקיה כדי למנוע איבוד חום (שוב, לוח חיתוך גמיש הוא הטוב ביותר עבור זה).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מניחים את ההודו על מתלה במחבת צלייה ומתבלים במלח ופלפל. צלי על המדף האמצעי של התנור במשך 45 דקות. מקטינים את טמפרטורת התנור ל-350 ° F ומבשלים עוד 60 עד 75 דקות, עד שהציפור והמילוי מגיעות לטמפרטורה פנימית של 170 ° F.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק