קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

לבשל את הספר: טורקיה עם מלית

לבשל את הספר: טורקיה עם מלית
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך פקאן, טורקיה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו לבשל את הספר: נקניקיות בטטה מלית, לבשל את הספר: טורקיה פיקטה, ו לבשל את הספר: טורקיה בסגנון קטלאנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את ההודו בקערה עמוקה עם המילוי בסופו של דבר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים את מרק העוף בקומקום חשמלי (או במיקרוגל בכלי בטוח למיקרוגל).
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
4
שים את הפטריות בקערה חסינת חום ושופכים את המרק עליהם. לכסות ולהניח בצד במשך 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
לזרוק את הבצל, סלרי, ופלפל פעמון עם שמן ומלח בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מורחים את הירקות על חצי מחבת גיליון צלוי במשך 35 דקות. במהלך 10 הדקות האחרונות של הבישול, מורחים את קוביות הלחם על הירקות, חוזרים לתנור וממשיכים לבשל.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מסננים את הפטריות במסננת או מסננת, שומר 1 כוס של נוזל. קוצצים את הפטריות ומניחים אותן בקערת מיקרוגל גדולה-בטוחה עם הירקות והלחם, שריריות שמורות, דובדבנים, פקאנים, ביצים, מרווה, פטרוזיליה ופלפל שחור. מערבבים היטב כדי לשבור את חתיכות הלחם. השתמש בידיים שלך לשלב, במידת צורך. מלא את שקית התוצרת, אם באמצעות, עם המילוי (קרש חיתוך גמיש מקופל לצורת משפך הוא הטוב ביותר עבור זה).
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
משפךמשפך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מחממים את המילוי במיקרוגל על גבוה במשך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
9
בעוד המילוי הוא חימום, לשפשף את הציפור עם שמן העונה עם מלח ופלפל. עבודה במהירות, למקם את המילוי בחלל של טורקיה כדי למנוע איבוד חום (שוב, לוח חיתוך גמיש הוא הטוב ביותר עבור זה).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
מניחים את ההודו על מתלה במחבת צלייה ומתבלים במלח ופלפל. צלי על המדף האמצעי של התנור במשך 45 דקות. מקטינים את טמפרטורת התנור ל-350 ° F ומבשלים עוד 60 עד 75 דקות, עד שהציפור והמילוי מגיעות לטמפרטורה פנימית של 170 ° F.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
הסר את המילוי אם באמצעות התיק.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
12
תן לציפור לנוח 15 עד 20 דקות לפני גילוף.
13
מגישים באופן מיידי.