לבשל את הספר: יורה ביצים פיקנטי
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, וכל משקה 30? לבשל את הספר: יורה ביצים פיקנטי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1422 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 151 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, ביצים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: עגבניות מתובל ריבה, לבשל את הספר: סלט תירס פיקנטי, ו מבשלים את הספר: לחם וטעינת בצל עם ירקות חריפים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הביצים בסיר; למלא במים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה.
הסר את המחבת מהחום, לכסות ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מסננים את הביצים, ואז לצלול במי קרח להתקרר. פיל וחצי לאורך.
מסדרים את חצי החלמון בצד על מגש. למעלה כל חצי בנדיבות עם מיונז.
מפזרים את הביצים עם פלפלים ותיבול ומגישים.
וריאציה: יורה ביצים עם טרוטה מעושנת ורוטה: תחליף קרם פרש למיונז להשמיט את הפלפלים והתיבול. למעלה עם 1 גרם נפנף פורל מעושן, 2 כפות פורל או קוויאר סלמון, וערית טרייה קצוצה.
מיונז שמן זית (עושה 1 3/4 כוסות): בקערה גדולה, לטאטא יחד את החומץ והמלח עד שהמלח מתמוסס.
לטאטא את הביצה, חלמון ביצה, וחרדל עד בשילוב מלא.
לטאטא כל הזמן במרץ, לאט מאוד לטפטף בשמנים עד התערובת היא מלאה emulsified ו מעובה. מתבלים עם פלפל לפי הטעם.
פלפלים אדומים כבושים (עושה על 1 ליטר): להביא סיר קטן של מים לרתיחה.
מוסיפים את כל jalapeños, serranos, ופלפל צ ' ילה האדום; לבשל במשך 1 דקה.
מניחים את הפלפלים במיכל אטום קטן.
יוצקים חומץ על הפלפלים כדי לכסות. לאטום את המיכל בחוזקה ומקרר במשך 3 ימים לפני חיתוך ושימוש. הפלפלים ישמרו במקרר לפחות 1 חודש.
מערבבים את המלח והפלפל ומאחסנים במיכל מכוסה.