לבשל את הספר: לחם Pakora
לבשל את הספר: לחם Pakora יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 135 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם Pakora עם תפוחי אדמה ממולאים, איך להכין לחם Pakora, לבשל את הספר: לחם מהיר היברידי, ו מבשלים את הספר: לחם אגוז צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את פרוסות הלחם לצורות הרצויות (כמו משולש, מלבן וכו'.)
בקערה, לערבב קמח גרם, אבקת כורכום, מלח, זרעי קארום, אבקת צ ' ילי אדום, ו garam masala.
להוסיף קצת מים כדי להפוך את הבלילה חלקה של עקביות ציפוי.
מחממים את השמן בווק; טובלים את פרוסות הלחם בבלילה ומטגנים עד לחום פריך וזהוב על חום בינוני.
הסר ולנקז את השמן העודף על מגבות מטבח סופגים.
מגישים חם עם צ ' אטני ירוק ורוטב עגבניות.