לבשל את הספר: לחמניות לובסטר
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 106 קלוריות. אם 71 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לבשל את הספר: לחמניות לובסטר יכול להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-29 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות, קחו פלפל, חרדל דיז'ון, שמן זרעי ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: לחמניות לובסטר מיין קלאסיות, מבשלים את הספר: לובסטר קר עם מיונז תוצרת בית, ו מבשלים את הספר: מרק תירס עם לובסטר ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הביצה, חלמון ביצה, וחרדל בקערת העבודה של מעבד מזון. תהליך במשך 30 שניות ולאחר מכן, עם המכונה פועלת, להוסיף את חומץ ומלח ולעבד עוד 15 שניות. עם המכונה עדיין פועל, להתחיל להוסיף את השמן לאט, כמה טיפות בכל פעם. כאשר התערובת מתחילה להתעבות, מוסיפים את שארית השמן בזרם איטי ויציב עד שהוא שולב. עצור את המכונה.
מוסיפים את הפלפל ומיץ לימון ודופק במהירות לשלב. לטעום ולהתאים את התיבול במידת הצורך, ואת הדופק במהירות לשלב. עושה 1 כוס. השתמש מיונז מיד או לאחסן במקרר במיכל אטום עד 2 ימים.
4 לובסטרים מיין (1 1/4 קילו כל אחד)
1/2 כוס מיונז תוצרת בית, או מסחרי
1/3 כוס חמאה ללא מלח, נמס
8 למעלה פרוס, נקניקים לחמניות נקניקיות
ממלאים סיר גדול לפחות 16 אינץ 'בקוטר ו 12 אינץ' עמוק שני שלישים מלאים במים ומביאים לרתיחה מתגלגלת.
מניחים את הלובסטרים ראש ראשון לתוך הסיר ומכסים עם המכסה. החזר את המים לרתיחה.
הסר את המכסה ומבשל את הלובסטרים במשך כ 11 דקות (ראה הערה).
באמצעות מלקחיים, להסיר את הלובסטרים מהסיר ולמקם אותם בקערה גדולה או בכיור כדי להתקרר מספיק כדי להתמודד.
הסר את זנבות לובסטר וטפרים. באמצעות קרקר לובסטר, לפצח את הזנבות ואת הציפורניים ולהסיר את הבשר. בערך קוצצים את הבשר ומניחים לקערה גדולה; מניחים בצד להתקרר לחלוטין.
מוסיפים את המיונז לקערה עם הלובסטר ומערבבים לשלב.
הוסף מיונז נוסף במידת הצורך כדי להשיג את העקביות הרצויה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך כ 5 דקות. מברשת קלה שני הצדדים של כל רול נקניקיה עם חמאה מומסת ומניחים את כל הלחמניות למחבת. מבשלים את הלחמניות בחוץ עם הפנים כלפי מטה, עד שישבנים זהובים חום, 2 עד 3 דקות. הפוך את הלחמניות מעל ומבשלים עד התחתית הם זהובים, 2 עד 3 דקות.
הסר את הלחמניות מהמחבת. תמלאו כל גליל באופן שווה עם מילוי הלובסטר המוכן.
מגישים 2 לחמניות לובסטר לאדם.
הערה: כדי להבין את זמן הרתיחה ללובסטרים חיים, לאחר שמי הבישול חזרו לרתיחה, לובסטר צריך להיות מבושלים 10 דקות עבור קילו הראשון של משקל של לובסטר 1, בתוספת 3 דקות עבור כל פאונד נוסף. בשיטה זו, לאחר שהמים חזרו לרתיחה, לובסטר במשקל 1/2 פאונד היה מתבשל במשך 10 דקות ועוד 1/2 דקות, במשך 11 1/2 דקות בסך הכל, ולובסטר במשקל 2 קילו היה מבשל במשך כ -13 דקות.