קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות3
מגזין

לבשל את הספר: נאגטס טופו מיסו עם Edamame

לבשל את הספר: נאגטס טופו מיסו עם Edamame
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: חומוס אדממה, סלט תירס ואדממה עם טופו מיסו, ו לבשל את הספר: טופו מתובל.

הוראות

1
מטגנים את הבצל הירוק וג ' ינג ' ר בשמן השומשום במשך כמה דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום. מרתיחים את edamame רק מספיק מים כדי לכסות על 5 דקות, עד רך עדיין מוצק. לחלופין, לשים את edamame על צלחת, לכסות עם ניילון נצמד, מיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
להתפורר טופו בקערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את בצל ירוק מוקפץ וג ' ינג ' ר, מיסו, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיסומיסו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מערבבים יחד ביסודיות באמצעות הידיים נקיות ללא דופי שלך. לחלופין, אתה יכול לערבב את זה במעבד מזון, פועם לשלב. כאשר הכל משולב כדי להדביק חלקה, לערבב את edamame.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מחלקים את תערובת טופו לתשעה חלקים ויוצרים נאגטס שטוח עגול או אליפסה בצורת. מעיל בקורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
נגיסי עוףנגיסי עוף
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
6
חום 1 אינץ '(2.5 ס " מ) של השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. השמן חם מספיק כאשר חתיכה קטנה של טופו מצופה קורנפלור ירד לתוך השמן הופך חום בעוד כמה שניות. מטגנים את הנאגטס בקבוצות, דואגים לא overcrowd המחבת, עד השחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
נגיסי עוףנגיסי עוף
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
לנקז היטב מגניב לפני האריזה.
8
הערה: נאגטס אלה יכול להיות קפוא די בהצלחה. המרקם ישתנה קצת, אבל הם עדיין יהיו טובים. נאגטס קר יכול להיות מחבת מטוגנת במחבת יבשה ולא דביקה מעל חום בינוני עד פריך מבחוץ מחומם דרך, או בעדינות עלומה במלאי dashi עבור מרקם רך יותר. הם גם טובים במרק. 
מרכיבים שתצטרך
נגיסי עוףנגיסי עוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף