לבשל את הספר: נאגטס טופו מיסו עם Edamame
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: חומוס אדממה, סלט תירס ואדממה עם טופו מיסו, ו לבשל את הספר: טופו מתובל.
הוראות
מטגנים את הבצל הירוק וג ' ינג ' ר בשמן השומשום במשך כמה דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום. מרתיחים את edamame רק מספיק מים כדי לכסות על 5 דקות, עד רך עדיין מוצק. לחלופין, לשים את edamame על צלחת, לכסות עם ניילון נצמד, מיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות.
מוסיפים את בצל ירוק מוקפץ וג ' ינג ' ר, מיסו, ומלח.
מערבבים יחד ביסודיות באמצעות הידיים נקיות ללא דופי שלך. לחלופין, אתה יכול לערבב את זה במעבד מזון, פועם לשלב. כאשר הכל משולב כדי להדביק חלקה, לערבב את edamame.
מחלקים את תערובת טופו לתשעה חלקים ויוצרים נאגטס שטוח עגול או אליפסה בצורת. מעיל בקורנפלור.
חום 1 אינץ '(2.5 ס " מ) של השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. השמן חם מספיק כאשר חתיכה קטנה של טופו מצופה קורנפלור ירד לתוך השמן הופך חום בעוד כמה שניות. מטגנים את הנאגטס בקבוצות, דואגים לא overcrowd המחבת, עד השחמה משני הצדדים.
לנקז היטב מגניב לפני האריזה.
הערה: נאגטס אלה יכול להיות קפוא די בהצלחה. המרקם ישתנה קצת, אבל הם עדיין יהיו טובים. נאגטס קר יכול להיות מחבת מטוגנת במחבת יבשה ולא דביקה מעל חום בינוני עד פריך מבחוץ מחומם דרך, או בעדינות עלומה במלאי dashi עבור מרקם רך יותר. הם גם טובים במרק.