קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות3
מגזין

לבשל את הספר: נאגטס טופו מיסו עם Edamame

לבשל את הספר: נאגטס טופו מיסו עם Edamame
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: חומוס אדממה, סלט תירס ואדממה עם טופו מיסו, ו לבשל את הספר: טופו מתובל.

הוראות

1
מטגנים את הבצל הירוק וג ' ינג ' ר בשמן השומשום במשך כמה דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום. מרתיחים את edamame רק מספיק מים כדי לכסות על 5 דקות, עד רך עדיין מוצק. לחלופין, לשים את edamame על צלחת, לכסות עם ניילון נצמד, מיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2
להתפורר טופו בקערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את בצל ירוק מוקפץ וג ' ינג ' ר, מיסו, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מיסומיסו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מערבבים יחד ביסודיות באמצעות הידיים נקיות ללא דופי שלך. לחלופין, אתה יכול לערבב את זה במעבד מזון, פועם לשלב. כאשר הכל משולב כדי להדביק חלקה, לערבב את edamame.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מחלקים את תערובת טופו לתשעה חלקים ויוצרים נאגטס שטוח עגול או אליפסה בצורת. מעיל בקורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
נגיסי עוףנגיסי עוף
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
6
חום 1 אינץ '(2.5 ס " מ) של השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. השמן חם מספיק כאשר חתיכה קטנה של טופו מצופה קורנפלור ירד לתוך השמן הופך חום בעוד כמה שניות. מטגנים את הנאגטס בקבוצות, דואגים לא overcrowd המחבת, עד השחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
נגיסי עוףנגיסי עוף
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לנקז היטב מגניב לפני האריזה.
8
הערה: נאגטס אלה יכול להיות קפוא די בהצלחה. המרקם ישתנה קצת, אבל הם עדיין יהיו טובים. נאגטס קר יכול להיות מחבת מטוגנת במחבת יבשה ולא דביקה מעל חום בינוני עד פריך מבחוץ מחומם דרך, או בעדינות עלומה במלאי dashi עבור מרקם רך יותר. הם גם טובים במרק. 
מרכיבים שתצטרך
נגיסי עוףנגיסי עוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי