קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות3
מגזין

לבשל את הספר: נאגטס טופו מיסו עם Edamame

לבשל את הספר: נאגטס טופו מיסו עם Edamame
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: חומוס אדממה, סלט תירס ואדממה עם טופו מיסו, ו לבשל את הספר: טופו מתובל.

הוראות

1
מטגנים את הבצל הירוק וג ' ינג ' ר בשמן השומשום במשך כמה דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום. מרתיחים את edamame רק מספיק מים כדי לכסות על 5 דקות, עד רך עדיין מוצק. לחלופין, לשים את edamame על צלחת, לכסות עם ניילון נצמד, מיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2
להתפורר טופו בקערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את בצל ירוק מוקפץ וג ' ינג ' ר, מיסו, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
מיסומיסו
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מערבבים יחד ביסודיות באמצעות הידיים נקיות ללא דופי שלך. לחלופין, אתה יכול לערבב את זה במעבד מזון, פועם לשלב. כאשר הכל משולב כדי להדביק חלקה, לערבב את edamame.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מחלקים את תערובת טופו לתשעה חלקים ויוצרים נאגטס שטוח עגול או אליפסה בצורת. מעיל בקורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
נגיסי עוףנגיסי עוף
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
6
חום 1 אינץ '(2.5 ס " מ) של השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. השמן חם מספיק כאשר חתיכה קטנה של טופו מצופה קורנפלור ירד לתוך השמן הופך חום בעוד כמה שניות. מטגנים את הנאגטס בקבוצות, דואגים לא overcrowd המחבת, עד השחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
נגיסי עוףנגיסי עוף
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
לנקז היטב מגניב לפני האריזה.
8
הערה: נאגטס אלה יכול להיות קפוא די בהצלחה. המרקם ישתנה קצת, אבל הם עדיין יהיו טובים. נאגטס קר יכול להיות מחבת מטוגנת במחבת יבשה ולא דביקה מעל חום בינוני עד פריך מבחוץ מחומם דרך, או בעדינות עלומה במלאי dashi עבור מרקם רך יותר. הם גם טובים במרק. 
מרכיבים שתצטרך
נגיסי עוףנגיסי עוף
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'