לבשל את הספר: סלט טריז קלאסי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם דבש, פלפל, גבינה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו לבשל את הספר: Neo-Classic Croque Monsieur, מבשלים את הספר: עוגיות סוכר קלאסיות, ו מבשלים את הספר: כנפי באפלו קלאסיות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הרוטב, להוסיף את כל החומרים לבלנדר או מעבד מזון להתמזג כדי לשלב. להפריש עד מוכן לשימוש.
כדי להפוך את הסלט, לחמם מחבת על חום בינוני לבשל את הבייקון עד פריך. קו מגש מתכת עם מגבות נייר.
לנקז את הבייקון. מגניב, להתפורר, ולהניח בצד.
הסר את קצה השורש מן החסה, לחתוך את הראש לתוך 4 טריזים.
מניחים טריז אחד כל אחד על ארבע מנות מנות אישיות. לפזר את הירוקים המעורבים סביב כל טריז. שמלה כל טריז עם 2 כפות של ההלבשה.
מקשטים כל אחד עם בייקון מתפורר, גבינה, בצל ובצל ירוק.