לבשל את הספר: סלט פארו החורף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 603 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור חורף. אם יש לכם עלי פטרוזיליה שטוחים עלים, פלפל, פארו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכונים דומים: לבשל את הספר: סלט פארו החורף, מבשלים את הספר: פארו פסטה עם רוטב עגבניות סלמי חריף ונענע טרי, ו סלט פארו חורף.
הוראות
1
בסיר בינוני, לשלב את המים, פארו, ומלח. מביאים לרתיחה מעל להבה גבוהה, להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים, חשוף, במשך 25 דקות, או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פארו.
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בינתיים, מחממים את התנור ל 121°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מורחים את השקדים על תבנית אפייה קטנה וקונים אותם בתנור עד שהם ריחניים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מסננים את פארו ולהפיץ אותו על מגש נייר-מגבת מצופה להתייבש, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פארו.
5
בקערת ערבוב בינונית, לשלב את פארו, שקדים קלויים, שום קלוי יין, זרעי רימון, פטרוזיליה, תפוחים סחוטים, ומוצרלה. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימון
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
תפוח אדמה נא מגורר
( 23)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לשימור,
פארו.
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
6
לטאטא את שמן הזית ואת החומץ יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים את תערובת פארו, מתבלים במלח ים ופלפל שחור טחון טרי, וזורקים היטב לשלב. הסלט יכול להתבצע שעות מראש ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פארו.
8
שום צלוי ביין
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
- עושה 1 כוס -
10
מרכיבים
11
20 שיני שום (2 ראשים), unpeeled
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
12
1 כף דבש
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
13
התזה של רוזה או יין לבן
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
יין ורדים
14
מחממים התנור ל 93°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מניחים את שיני השום על ריבוע של רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
16
לטפטף את הדבש על השום, ולאחר מכן להוסיף את התזה של יין.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
17
לעטוף את השום באופן רופף בנייר ואופים במשך 1 שעה, או עד שיני רך וחמאה. לסחוט את השום מקליפות לפני ההגשה. אם עושים את השום מראש, לשמור על עורות על עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף