לבשל את הספר: סלסה עשב ערבות
המתכון לבשל את הספר: סלסה עשב ערבות יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 28 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. אם יש לך בצל ירוק, חומץ אורז, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. נסו לבשל את הספר: עשב ירוק סביצ'ה עם מלפפון, מבשלים את הספר: Tenderloins בקרום עשב טרי, ו לבשל את הספר: PBJ (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את עשבי התיבול ואת הבצל הירוק במעבד מזון או מיני-צ ' ופר ועובדים למשחה גסה.
מוסיפים את החומץ והמלח והדופק כדי להתמזג. לחלופין, להשתמש מרגמה ועלי כדי להפחית את הירוקים כדי להדביק גס, ולאחר מכן להוסיף את החומץ והמלח ומערבבים היטב. לטעום ולהתאים את התיבול אם אתה רוצה.
מעבירים לקערה קטנה ומגישים עם כף קטנה כדי שהאורחים יוכלו לעזור לעצמם.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.