לבשל את הספר: עוף עם אגוז מוסקט
לבשל את הספר: עוף עם אגוז מוסקט הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1166 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 86 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עוף, לימון, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו מבשלים את הספר: אורז סויה ועוף, לבשל את הספר: עוף לימון, ו לבשל את הספר: סלט נאו-עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-375 ° F.
לנגב את העוף נקי לקצץ את כל עודף שומן.
חותכים את הלימון לשניים. תחסום את האגוז מוסקט.
לשפשף את העוף בכל רחבי עם לימון, לסחוט את המיץ לתוך העור. מתבלים עם העור ובתוך החלל עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט. הכנס את פרושוטו פרוסות לתוך החלל.
שים את העוף במחבת צלייה, השד בצד למטה, טפטוף עם שמן זית צלוי במשך 1 1/2 שעות, צולה מעת לעת.
מוסיפים את היין לאחר 30 דקות. סובב את חזה הציפור ב-20 הדקות האחרונות.