לבשל את הספר: צמחוני Bibimbap
לך לחנות ותביא גזר, שומשום, סירופ מאלט קוריאני, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו Bibimbap צמחוני, Bibimbap של צמחוני מדי פעם, ו Bibimbap צמחוני עם טופו פריך וקינואה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור התרד: להביא מים 1/4 אינץ לרתיחה בסיר גדול.
מוסיף את התרד, כיסוי, ואדים עד העלים הם רק נבולים, על 2 דקות. מיד להעביר מסננת ולשטוף עם מים קרים. לסחוט את המים מהתרד.
מערבבים עם שמן שומשום, שום ומלח. תניח בצד.
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות ואת השום ואת sauté עד הפטריות רפויות רק מתחיל חום, על 3 דקות.
הסר מהחום. מתבלים במלח, זורקים ומניחים בצד.
עבור גזר: באמצעות אותו מחבת, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הגזר ואת sauté עד הגזר פשוט להפוך צולע, על 3 דקות.
הסר מהחום. מתבלים במלח, זורקים ומניחים בצד.
להגשה: כפית 1 כוס אורז לתוך כל אחד 5 קערות הגשה. מסדרים את הירקות המבושלים ומלפפונים מגורדים על גבי האורז, מחלקים אותם באופן שווה. כפית 1 שמן שומשום על כל מנה ולהעביר את הדבק צ ' ילה מתובל עבור כל אדם להוסיף משלהם.
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה. זה ישמור במיכל אטום בחוזקה במקרר במשך כ 1 שבוע.
וריאציה: אתה יכול להוסיף כל מספר של ירקות אחרים למאכל זה כולל נבטי סויה, קישואים, שרך שרך שרך, חסה מגורדת, או אפילו נבטי דייקון. כדי להפוך אותו מפואר במיוחד, מעל כל קערה עם ביצה מטוגנת.