לך לחנות ותביא גזר, שומשום, סירופ מאלט קוריאני, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו Bibimbap צמחוני, Bibimbap של צמחוני מדי פעם, ו Bibimbap צמחוני עם טופו פריך וקינואה (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור התרד: להביא מים 1/4 אינץ לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף את התרד, כיסוי, ואדים עד העלים הם רק נבולים, על 2 דקות. מיד להעביר מסננת ולשטוף עם מים קרים. לסחוט את המים מהתרד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מערבבים עם שמן שומשום, שום ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הפטריות ואת השום ואת sauté עד הפטריות רפויות רק מתחיל חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
3
הסר מהחום. מתבלים במלח, זורקים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
עבור גזר: באמצעות אותו מחבת, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הגזר ואת sauté עד הגזר פשוט להפוך צולע, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
6
הסר מהחום. מתבלים במלח, זורקים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
להגשה: כפית 1 כוס אורז לתוך כל אחד 5 קערות הגשה. מסדרים את הירקות המבושלים ומלפפונים מגורדים על גבי האורז, מחלקים אותם באופן שווה. כפית 1 שמן שומשום על כל מנה ולהעביר את הדבק צ ' ילה מתובל עבור כל אדם להוסיף משלהם.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
קורצים שומשום לבן
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ענפי שמיר שנקטפו
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה. זה ישמור במיכל אטום בחוזקה במקרר במשך כ 1 שבוע.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
וריאציה: אתה יכול להוסיף כל מספר של ירקות אחרים למאכל זה כולל נבטי סויה, קישואים, שרך שרך שרך, חסה מגורדת, או אפילו נבטי דייקון. כדי להפוך אותו מפואר במיוחד, מעל כל קערה עם ביצה מטוגנת.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור קוריאני. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות תערובת שאנין בלאן מסה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.