תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: קוקטייל שרימפס קלוי. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שמן זית, שרימפס, רוטב טבסקו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: קוקטייל שרימפס בסגנון מקסיקני, לבשל את הספר: קוקטייל לזרוק, ו לבשל את הספר: שרימפס Biryani.
הוראות
1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לקלף ולאכול את השרימפס, להשאיר את הזנבות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
מניחים אותם על מחבת סדין עם שמן זית, מלח ופלפל ומפיצים אותם בשכבה אחת. צלוי במשך 8 עד 10 דקות, רק עד ורוד מוצק מבושל דרך. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
עבור הרוטב, לשלב את רוטב צ ' ילי, קטשופ, חזרת, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, וטבסקו.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.